web analytics

Catrice Hydro Plumping Serum review

Het was onverwachts maar sinds kort heeft budgetmerk Catrice ook skincare in hun assortiment. Een van hun nieuwe producten is het Catrice Hydro Plumping Serum.

Dit serum werd gelijk na de lancering al een grote hype binnen de beautywereld. Waarom? Omdat het lekker goedkoop is maar blijkbaar ook echt goed zou moeten werken.

Ik ben dol op boosters, serums en andere goedjes die hydrateren dus ik besloot om dit serum te testen. Benieuwd geworden? Lees dan zeker verder!

Catrice Hydro Plumping Serum review

Hyaluronzuur in producten

Tegenwoordig is het toevoegen van hyaluronzuur aan producten een echte hype. Hyaluronzuur is namelijk een van de meest hydraterende ingrediënten dat je kunt gebruiken aangezien het een lichaamseigen stof is die het vochtgehalte in de huid regelt.

De laatste maanden/jaren zijn vooral de boosters, serums en essences met hyaluronzuur zeer populair. Deze producten voeg je gewoon toe aan je al bestaande routine.

Zo hadden we bv. de The Ordinary Hyaluronic Acid 2%+ B5 al, een zeer sterk hydraterend serum.

Dit nieuwe Catrice Hydro Plumping Serum zou een beetje in dezelfde lijn van het The Ordinary producten moeten liggen.

Catrice Hydro Plumping Serum pipet verpakking

Wat doet het Catrice Hydro Plumping Serum?

Het Catrice Hydro Plumping Serum is, zoals de naam al doet vermoeden, een product dat de huid gaat plumpen oftewel voller maken.

Verder bevat het product dus ook 1,5% hyaluronzuur dat voor een verzorgde, gehydrateerde gaat zorgen. Ook zit er panthenol in het serum, wat een kalmerende stof is.

De bedoeling van deze combinatie aan ingrediënten is om een serum te maken dat ook perfect is om als make-up basis te gebruiken. Door de verzorgende en plumpende ingrediënten is het product ideaal als primer.

>>> LEES OOK: Ici Paris XL Pure skincare review (budgettip)

Catrice Hydro Plumping Serum review

Ik heb het serum nu al een tijdje in gebruik en het is zeker een fijn product. De gelachtige textuur versmelt direct met de huid en zorgt inderdaad voor de perfecte make-upbasis.

Qua hydratatie mocht het van mijn part iets beter dus ik zou hem niet alleen als skincareproduct gebruiken zoals het serum van The Ordinary.

Mijn conclusie: fantastische primer voor je make-up maar als echte huidverzorging komt het net wat tekort.

Het Catrice Hydro Plumping Serum kost € 5,99 en is verkrijgbaar bij Kruidvat.

Gebruik jij al een product met hyaluronzuur? 

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

1 Comment

  1. March 27, 2020 / 9:22 am

    Ik heb deze ook gebruikt maar al vrij snel reageerde mijn huid hier slecht op

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?