Catrice ICONails Gel Lacquer Nails on Fire

Longwearing gel nagellak is helemaal in en ook Catrice doet mee aan de trend. Daarom vervangen ze vanaf mei hun hele nagellakassortiment en komen de Catrice ICONails Gel Lacquer nagellakjes in de plaats. Deze innovatieve nagellak formule verzekert je van een perfecte gel glans en maximale houdbaarheid. Er zijn in totaal 36 nieuwe kleuren. Vandaag laat ik een daarvan zien: Catrice ICONails Gel Lacquer Nails on Fire. Kijk je mee naar deze unieke kleur?

De gloednieuwe Catrice ICONails Gel Lacquer gaat de klassieke Catrice nagellak vervangen. Als je een favoriet kleurtje hebt is het dus nu het moment om in te slaan want deze verlaten het gamma in mei. Deze nieuwe gel lakjes komen dus in de plaats van het oude systeem. Catrice belooft een langere houdbaarheid want ze zouden tot wel 7 dagen blijven zitten, zonder topcoat. Wil je de houdbaarheid verlengen tot 10 dagen? Dan kun je gebruik maken van de Catrice ICONails Gel Top Coat (€ 3,99).

Ik was al langer fan van de nagellakjes van Catrice, alleen was de houdbaarheid maar matig. De kleuren waren altijd wel mooi maar ik verkoos toch liever een ander merk. Ik was dus énorm benieuwd naar de vernieuwde formule. Een kleurtje heb ik inmiddels al getest en dat is de nagellak in 06 Nails on Fire.

De kleur

Catrice ICONails Gel Lacquer Nails on Fire is een zeer unieke kleur. In het flesje lijkt het een knalrode kleur maar op de nagels neigt hij eerder naar oranje. In ieder licht lijkt de kleur weer anders, zeer speciaal! Vooral buiten in het zonlicht vind ik het echt een prachtige tint, ideaal voor de zomer. Bij mijn lichte huid staat deze kleur goed maar ik denk dat hij bij een getinte huid nog mooier zal staan.

Dekking

Ook door de dekking werd ik aangenaam verrast. De dekking van Catrice nagellak was altijd al goed maar dit keer is het echt uitmuntend. Door het brede borsteltje hoef je ook maar 1 à 2 stroken over je nagels te maken. Hierdoor krijg je niet alleen een goede maar ook een egale dekking. De droogtijd kon iets beter (hij droogt niet zo snel!) maar van de dekking en de applicator ben ik zeer tevreden.

Houdbaarheid

Bij de houdbaarheid merk ik ook een aanzienlijk verschil tegenover vroeger. Bij de oudere Catrice lakjes merkte ik chipping na een dag of twee, deze kleur houdt het toch makkelijk 4 à 5 dagen uit. Nog steeds niet de houdbaarheid die ze beloven maar al een behoorlijk verschil t.o.v. de oudere varianten! Ik ben dus aangenaam verrast door de houdbaarheid, zeker voor die prijs. De Catrice ICONails Gel Top Coat heb ik nog niet geprobeerd maar dat wil ik nog doen in de toekomst. Ik ben benieuwd of het echt veel verschil maakt met of zonder speciale topcoat. Daar horen jullie later dus nog meer over!

Ben ik enthousiast over de Catrice ICONails Gel Lacquer Nails on Fire nagellak? Zeker weten! Het is een prachtige zomerse roodtint waar ik mijn ogen niet vanaf kan houden. De dekking is goed, de applicator werkt fijn en de houdbaarheid is meer dan oke. Voor € 3,99 is dit echt een degelijke nagellak! Ik ben benieuwd geworden naar de rest van het assortiment dus zodra in de winkel liggen mag je nog meer swatches verwachten.

Wat vind jij van dit kleurtje?

5 Comments

 1. Britt
  April 3, 2017 / 7:18 am

  Oeh, mooi kleurtje!

 2. Karlien - Polished Cats
  April 3, 2017 / 5:48 pm

  oh wauw wat een mooi knallend kleurtje

  liefs
  Karlien

 3. April 3, 2017 / 6:04 pm

  Voor mij hoeft een kleur niet lang te houden 😀 Na 2 dagen ben ik een kleur meestal beu en haal ik het er af 😀
  Deze kleur vind ik echt wel super mooi!

  Ilona

 4. Manon
  April 3, 2017 / 7:28 pm

  Wat een mooie kleur ! Fijn dat het ook wat langer houdbaar is.

 5. Christine
  April 4, 2017 / 12:17 pm

  Oooh prachtige kleur! Ik ben zeker benieuwd om de houdbaarheid te testen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?