web analytics

Catrice Kaviar Gauche limited edition 2022

Het is weer tijd voor dé jaarlijkse collab van Catrice: de Catrice Kaviar Gauche limited edition. Ieder jaar opnieuw werkt Catrice samen met het Berlijnse designer duo om een fantastische collectie te creëren. Ook dit jaar hebben ze weer heel wat leuke producten voor ons in petto want dit jaar staat de collectie in het teken van hun Bridal Couture trouwjurken. Om verliefd op te worden!

Benieuwd geworden naar de Catrice Kaviar Gauche collectie? Dit zijn alle producten die je binnenkort terug zult vinden:

Kaviar Gauche Eyeshadow Palette – € 5,99

Het Kaviar Gauche Eyeshadow Palette is hemels! De vier poederoogschaduwen zijn harmonieus op elkaar afgestemd en passen met hun zachte rosé en nude tinten bij elke oogkleur.

De verschillende effecten met matte, glinsterende of glossy finishes laten je een grote verscheidenheid aan prachtige ooglooks creëren. De kwalitatieve verpakking in een elegant parelmoer ontwerp past gegarandeerd in de kleinste clutch en is ideaal voor een snelle touch-up onderweg dankzij het geïntegreerde spiegeltje.

Kaviar Gauche Face Palette – € 8,99

All you need is love – en het Kaviar Gauche Face Palette. Dit ultramoderne palet combineert een highlighter, een bronzer en twee blushes in unieke tinten. De nuances harmoniseren met verschillende huidskleuren en laten gegarandeerd elke huid stralen.

Dankzij de ultrafijne, zachte textuur zijn de highlighter, bronzer en blush gemakkelijk aan te brengen en te blenden. Voor een natuurlijke look met een hemelse glow.

Kaviar Gauche Glossy Lip Balm – € 3,99

Kus de bruid: de Kaviar Gauche Glossy Lip Balm geeft de lippen een glossy finish met een frisse koraalkleur met gouden glitter. De semi-transparante textuur met verzorgende ingrediënten voelt prettig gewichtsloos aan op de lippen en versterkt de natuurlijke lipkleur.

Kaviar Gauche Nail Lacquer – € 2,99

De Kaviar Gauche Nail Lacquer in twee zachte kleuren verzekert je van prachtige nagels op je speciale dag. De wolkachtige witte kleur met een gouden glitter heeft een transparante finish, terwijl de frisse koraaltint een hoge dekking biedt. Individueel gedragen of in combinatie bereiden de nagellakken je handen perfect voor voor jouw grote moment aan het altaar.

Kaviar Gauche Glow Fixing Spray – € 4,99

Fixeer je make-up, geniet van het feest! De Kaviar Gauche Glow Fixing Spray verlengt de houdbaarheid van je make-up, dus er bestaan geen grenzen aan jouw trouwfeest. Tegelijkertijd zorgt de lichte spray mist met een gouden glitter voor een fris uitziende huid en een stralende teint. De textuur plakt niet en voelt prettig aan op de huid.

Kaviar Gauche Hair Clip – € 3,99

De make-up voor het trouwfeest is prachtig aangebracht – maar wat doe je met je haar? De Kaviar Gauche Hair Clip creëert een 90’s nostalgie en is in elke haarstijl een ware blikvanger. Je steekt gemakkelijk je haar op in een elegante knot, een boho vlecht of een coole halve updo met de grote statement-clip in een parelmoeren look.

De Limited Edition Kaviar Gauche is verkrijgbaar bij Kruidvat van eind mei tot begin juli 2022.

Wat vind jij van deze collectie?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?