Catrice Lala Berlin collectie

Budgetmerk Catrice staat erom bekend om vaker samen te werken met designers en modemerken. Ook voor hun nieuwste collectie is dat niet anders want de Catrice Lala Berlin collectie is ontstaan in samenwerking met het gelijknamige Duitse modemerk. Het resultaat? Een uitgebreide collectie boordevol holografische effecten die je helemaal klaarstomen voor de zomer. Kijk je mee naar deze collectie?

Catrice Lala Berlin

De Catrice Lala Berlin collectie staat helemaal in het teken van urban fashion, een mooie glow én holografische effecten. Over dat holografische was ik in het begin heel sceptisch want let’s face it, merken plakken nogal graag de term holo op hun producten zonder dat het echt holo is. Ik was dus zeer benieuwd naar hoe Catrice het zou aanpakken!

Binnen deze collectie vind je een heleboel producten terug. Holographic Eye Stripes, een palette, een primer, holografische sticks, lipgloss, een brush én zelfs een oranje mascara. Ik testte in totaal drie producten waaronder het Prismatic Palette, de Prismatic Paint en de Strobing Luminizer.

Catrice Lala Berlin

Prismatic Palette – € 4,99

Over het Prismatic Palette was ik meteen het meest enthousiast en dit is dan ook het product dat je écht moet gaan bekijken. In het begin leek het me een doodnormaal highlighter palette te zijn maar oh boy, was I wrong.

Het Prismatic palette is namelijk een holografisch oogschaduwpalette en geloof me: Catrice heeft niet gelogen toen ze de term holografisch gebruikte. De glow en de duochrome die van deze poedertjes afkomen is gewoon onvoorstelbaar. Ik krijg het zelfs niet eens vastgelegd op foto!

Catrice Lala Berlin

De linkerkleur lijkt op het eerste zicht roze maar zodra je het in het licht beweegt komt er wat geel én zelfs ook wat groen doorheen. Een zeer unieke kleur! De middelste kleur is dan weer een zeer mooie mix tussen roze en paars en verandert ook in ieder licht. Het laatste kleurtje lijkt op het eerste zicht gewoon beige te zijn maar heeft wat blauwe effecten als je het in het licht houdt. Stuk voor stuk speciale kleuren die echt goed holografisch zijn!

Catrice Lala Berlin

Dit zijn dus de swatches als je ze normaal houdt maar zoals ik al zei, met een andere lichtinval veranderen ze echt compleet. Als je naar mijn Instagram profiel gaat vind je nog een story terug onder de highlight ‘Beauty’. Hierin kun je heel mooi zien hoe de kleuren veranderen en glimmen. En zelfs dan is het nog niet eens zo mooi als in het echt. Bij dit product moet je het dus echt zelf gaan bekijken in de winkel!

Catrice Lala Berlin

Strobing Luminizer – € 4,99

Ook dit product is iets heel erg speciaals. De Strobing Luminizer is namelijk een zwarte (ja, je leest het goed!) gel primer met allemaal kleine glittertjes. Ik schrok me echt een hoedje toen ik dit product voor het eerst probeerde! De primer is inderdaad volledig zwart als hij uit het pompje komt. Gelukkig verandert het al snel in een zeer waterige én transparante gel als je hem uitwerkt op de huid.

Ik vind deze primer heel erg prettig aanvoelen op de huid, alleen was ik toch wat teleurgesteld. Ik had namelijk echt gehoopt dat het eerder glansdeeltjes zouden zijn i.p.v. pure glitters. De glitters verdwijnen namelijk toch grotendeels als je foundation aanbrengt over de primer. Daarom vind ik hem eerder geschikt om boven je foundation aan te brengen als highlighter.

Catrice Lala Berlin

Prismatic Paint – € 3,99

De Prismatic Paint sticks zijn verkrijgbaar in drie verschillende tinten: 01 Prismatic Peach, 02 Prismatic Pink en 03 Prismatic Blue. Ik heb het kleurtje 02 Prismatic Pink.

Deze Prismatic Paints zijn een zeer speciaal product, je kunt ze namelijk voor veel verschillende zaken gebruiken. Ze zijn volledig eye safe waardoor je ze dus als crème oogschaduw kunt gebruiken. Verder kun je ze ook gewoon als lippotlood gebruiken én ze zijn ook perfect bruikbaar om als highlighterstick te gebruiken. Met zo een potloodje kun je dus ongelofelijk veel kanten uit!

02 Prismatic Pink is redelijk zacht van kleur maar tegelijkertijd ook fel genoeg. Ik vind het heel mooi om deze licht aan te zetten op de junkbeenderen of om de cupidoboog van je lippen heel mooi mee te accentueren. Als echte lipkleur vind ik het toch ietsje te flets!

Catrice Lala Berlin

Dit waren dus een aantal producten uit de nieuwe Catrice Lala Berlin collectie. Van de zwarte gelprimer ben ik niet zo’n fan maar het Prismatic Palette vind ik echt helemaal geweldig! De Prismatic Paint vond ik ook heel erg mooi en fijn om te gebruiken, al is het wel wat puzzelen om te zien welke kleur waar het best gebruikt kan worden. Al bij al dus een zeer mooie collectie!

De Catrice Lala Berlin collectie is verkrijgbaar van mei tot half juni 2018 en is te koop bij Kruidvat en Trekpleister.

Wat vind jij van de Catrice Lala Berlin collectie?

5 Comments

 1. April 26, 2018 / 10:25 am

  Vind de Prismatic palette wel heel erg mooi! De swatches ogen op deze foto wat subtiel, maar in je stories vind ik ze nog veel mooier. De Prismatic Paints zijn ook echt een uitkomst. Heerlijk dat je ze kunt gebruiken als oogschaduw, blush en als highlighter. Zo is het lekker budget proef en kun je er wel veel kanten mee op.

 2. Dana
  April 26, 2018 / 10:56 am

  Ze zien er wel tof uit, al zou ik eigenlijk niks aanschaffen bovendien staan koele kleuren mij niet 🙂

 3. Yara
  April 26, 2018 / 1:17 pm

  Ooh wat een leuke collectie! Ik vind het palette er in ieder geval heel goed uitzien.
  Liefs,
  Yara

 4. Britt
  April 26, 2018 / 2:49 pm

  Alleen de verpakking is al een pareltje!

 5. Sija
  April 26, 2018 / 3:18 pm

  Wat een gave verpakking! Wel heel apart zo’n zwarte primer haha. Ik zou het palette wel willen proberen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?