Catrice Luminice Glow palette 020 Feel Gold review

Handtassen, schoenen én highlighters… Je kunt er als vrouw nooit genoeg van hebben. Ik hou ontzettend veel van highlights en al helemaal als ze in palettes zitten. Daarom was ik erg blij om te zien dat er tussen de nieuwe Catrice producten een mooi highlighterpalette zat. Het nieuwe Catrice Luminice Glow palette bevat drie mooie kleuren die voor de ideale najaarsglow zorgen. In dit artikel stel ik het palette aan jullie voor!

De nieuwe Catrice Luminice Glow palettes

Tijdens de laatste assortimentsvernieuwing heeft Catrice twee nieuwe highlighter palettes gelanceerd, namelijk de Luminice Glow palettes.

Deze paletjes bestaan uit drie verschillende kleuren, welke speciaal bedoeld zijn om je huid van de nodige glow te voorzien.

Het eerste palette is 010 Rose Vibes Only, een palette met daarin twee highlighters én een shimmery blush. Het tweede palette is 020 Feel Gold, een palette dat ook twee highlighters bevat maar een shimmery bronzer i.p.v. een blush.

Catrice Luminice Glow palette in 020 Feel Gold

Het paletje dat ik jullie dus graag wou laten zien is het Catrice Luminice Glow palette in 020 Feel Gold, wat dus de versie met de bronzer is.

In dit palette vind je twee pure highlighters terug. De eerste highlighter binnen het palette is een zeer zachte, neutrale highlighter die perfect is voor iedere dag. Hij geeft een subtiele glans af zonder gelijk te glitterig te zijn.

De tweede highlighter binnen het palette is wel een echte glitterbom. Deze highlighter is lekker warm én opvallend qua kleur, ideaal voor een avondje uit waarbij het wel iets meer mag opvallen.

De laatste kleur binnen het palette is de bronzer. Deze is ook redelijk warm én opvallend, zeker geen subtiele kleur die je ook kunt gebruiken om te contouren. Je zou dit product licht als bronzer kunnen gebruiken of eventueel als topper over een normale, iets koelere, bronzer.

Swatches

Op de swatches hierboven heb ik de highlighters redelijk stevig aangezet ter voorbeeld. Ze voelen redelijk creamy aan op de huid en zijn zeer makkelijk te blenden. Je kunt ze dus zo intens of juist zo zacht aanbrengen als je zelf wilt. De producten zijn zeer prettig om mee te werken.

Zoals je kunt zien gaat het palette dus van rustig en natuurlijk naar lekker opvallend en glittery. Met dit palette kun je dus een heleboel kanten op!

Kwalitatief is het Catrice Luminice Glow palette 020 Feel Gold dus zeker een schot in de roos. Is het het meest spannende highlighter palette op de markt? Dat zeker en vast niet.

Het palette is op zich niet zo extreem bijzonder maar het is wel een goed product om je stash mee aan te vullen als je nog niet zoveel highlighters hebt.

Voor een Catrice Luminice Glow palette betaal je € 6,99. De palettes zijn verkrijgbaar via Kruidvat.

Wat vind jij van dit palette?

1 Comment

  1. September 23, 2019 / 3:45 pm

    Door dit palette ben ik vaker highlighters gaan gebruiken. Ik combinneer regelmatig ook de verschillende kleuren door elkaar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?