Catrice Marina Hoermanseder collectie

De succesvolle ontwerper Marina Hoermanseder is voor de tweede keer een samenwerking aangegaan met Catrice. De collectie die heruit is ontstaan is geïnspireerd op haar handelsmerk, de riem met gesp. Vandaag review ik een aantal items uit de Catrice Marina Hoermanseder collectie. Kijk je mee?

Ik hou ervan als budgetmerken luxueuze collecties lanceren. Een mooie fancy verpakking zorgt ervoor dat een product er gelijk aantrekkelijker uitziet, ongeacht de prijs. De Catrice Marina Hoermanseder collectie behoort zeker tot die categorie.

De prijzen zijn iets duurder dan je van Catrice gewend bent maar alsnog zeer goed betaalbaar. Toch krijg je dat luxueuze dure gevoel als je de verpakkingen ziet! Er is gewerkt met speciale patronen, mooie kleuren én gouden details op de verpakkingen. Ik testte de Highlighting Pearls, Highlighting Brush en Cream Blush uit deze collectie.

 photo Catrice Marina 3_zpsh9rmcgeo.png

Highlighting Pearls – € 3,99

Deze glanzende parels bevatten lichtreflecterende pigmenten met een soft focus effect die je verzekeren van een stralende gloed“, aldus Catrice. Ik begrijp gelijk wat ze bedoelen met een soft focus effect.

Als je op zoek bent naar een opvallende highlighter met extreme pigmentatie is dit product niets voor jou. Deze highlightende bolletjes geven enorm veel glans maar niet veel kleur. Ze voelen zeer zacht aan op de huid en accentueren droge plekjes niet. Ik vind deze parels vooral mooi om over een matte blush aan te brengen voor wat extra oomph.

 photo Catrice Marina 4_zpsgwgclozx.png

Highlighting Brush – € 4,59

Bij de Pearls kun je een poederdons of kabuki gebruiken maar ook deze Highlighting Brush is zeer handig om te gebruiken. Dankzij zijn schuin afgesneden vorm is het zeer makkelijk om in dit soort losse poeders te dippen. Hij is speciaal ontwikkeld om te gebruiken in combinatie in poeder. Deze borstel is énorm zacht en kwalitatief zeer goed. Ik heb hem al een aantal keer gewassen en hij verliest amper haartjes!

 photo Catrice Marina 5_zpse1td9fxd.png

Cream Blush – € 3,99

Mijn favoriete item van de drie is deze Cream Blush. Hij geeft echt een prachtig stainlike effect op de huid, zeer natuurlijk. Je kunt hem zo heftig aanbrengen als ik op de swatch maar dat hoeft niet. Je kunt ook gewoon een aantal stipjes aanbrengen en in de huid blenden. Door zijn cream textuur is hij ook erg handig en mooi in de zomer als het wat warmer wordt! De kleur staat ook goed bij verschillende huidskleuren, het is een zeer flatterende kleur voor iedereen.

Ik vind deze blush ook enorm gebruiksvriendelijk omdat je geen kwasten nodig hebt. Gewoon aanstippen, blenden met je vingers en je bent klaar. Deze gaat zeker mee op vakantie!

 photo Catrice Marina 6_zpsqyms64kt.png

Ik ben fan van deze collectie! De verpakkingen ogen luxe en de producten zijn geschikt voor iedereen. Catrice heeft zichzelf echt overtroffen met deze collectie! De Catrice Marina Hoermanseder collectie is verkrijgbaar vanaf april t.e.m. mei 2017.

Wat vind jij van deze collectie?

Share:

7 Comments

 1. March 29, 2017 / 10:28 am

  Highlighting Pearls zien er heel aantrekkelijk uit!

 2. March 29, 2017 / 5:46 pm

  die blush lijkt mij echt wel wat eigenlijk, super handig!
  fijne review

  liefs
  karlien
  Polished Cats

 3. April 4, 2017 / 12:02 pm

  Mij spreekt het eigenlijk niet zo aan! De pearls lijken wel heel mooi maar vaak stellen pearls mij ook teleur 🙁
  Christine recently posted…Fitness Bucket ListMy Profile