Catrice Minnie & Daisy collectie (maart/april 2020)

Fans van Disney opgelet, het wordt tijd om Catrice in de gaten te houden! Voor hun nieuwste collectie werkt budgetmerk Catrice samen met ‘s werelds bekendste cartoon BFF’s: de liefelijke Minnie Mouse en de levendige Daisy Duck.

Binnen deze Catrice Minnie & Daisy collectie zes trendy mini nagellakken en twee hoog gepigmenteerde oogschaduwpaletten terug, alles in het design van het bekende Disney duo.

Dit zijn de producten die je binnen deze collectie terug kunt vinden:

C01 Minnie’s Signature

C02 Daisy’s Signature

Eyeshadow Palette – € 8,99

De Catrice Minnie & Daisy Collectie bevat unieke twee oogschaduwpaletten met negen perfect uitgelijnde oogschaduwen.

De Minnie kleuren zijn gekarakteriseerd door hun zachte nude en rode tonen terwijl het Daisy palet voornamelijk roséen paarstinten bevat.

Niet alleen de intense kleuren van de poederoogschaduw maar ook de stijlvol ontworpen vrouwelijke afbeeldingen van Minnie Mouse en Daisy Duck op de verpakking zijn een echte blikvanger!

De hoge kwaliteitsverpakking is ook uitgerust met een spiegel, zodat je gemakkelijk op elk moment je make-up kan opfrissen, ook wanneer je op pad bent.

C01 Fashionista – C02 Leading Lady – C03 Everybody’s Sweetheart

C04 Alter-ego – C05 Daily Daisy – C06 Hot Temper

Mini Nail Lacquer – € 1,99

Je moét ze simpelweg hebben: de schattige mini nagellakken met afbeeldingen van Minnie Mouse en Daisy Duck. Elke dame krijgt drie trendy kleuren, van nude tot rood – elk passend bij het Minnie of Daisy palet.

Het totaal van zes nagellakken toveren een perfecte gelshine finish op de nagels en blijven zitten tot zeven dagen zonder dat er een top coat voor nodig is.


De Catrice Minnie & Daisy collectie is dan wel niet zo groot maar ik vind ze wel helemaal geweldig. De vormgeving ziet er zó schattig uit en de kleurtjes lijken me ook gewoon draagbaar voor zowel jong als oud.

De collectie is te koop bij Kruidvat van eind maart t.e.m. april. Ik vermoed dat deze collectie snel uitverkocht zal zijn dus wees er op tijd bij!

Wat vind jij van deze collectie?

Share:

1 Comment

  1. Mieke
    March 10, 2020 / 3:35 pm

    Ik zag het gisteren op IG doorkomen en nu moet ik het palette van Daisy gewoon hebben 🙈

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?