Catrice Palette à Porter Eyeshadow palettes

Een tijdje terug liet ik de nieuwe lente- en zomerproducten van Catrice aan jullie zien. Tot deze nieuwigheden behoorden ook de Catrice Palette à Porter Eyeshadow palettes. Dit zijn kleine handzame paletjes die ideaal zijn om mee in je tas of mee op reis te nemen. In dit artikel laat ik jullie graag twee mooie exemplaren zien.

Catrice Palette à Porter eyeshadow palettes

Dit zegt Catrice over hun nieuwe palettes: “Schoonheid voor onderweg: dit praktische platte palet past eenvoudig in elke handtas. Elk van de vier mini-oogschaduwpaletten bevat een eigen kleurcombinatie met elk zes tinten. Er is dus een passend palet voor elk type!”

De bedoeling van deze Catrice Palette à Porter Eyeshadow palettes is dus dat ze zo klein zijn dat je ze makkelijk mee kan nemen. Ze zijn niet alleen klein maar zijn ook heel erg dun qua verpakking.

 

 

De Catrice Palette à Porter Eyeshadow Palettes komen in vier verschillende variaties:

  • 010 Afraid of Nothing
  • 020 Namaste All Day!
  • 030 Wonderlust
  • 040 Still Living It

Catrice Palette à Porter soul searcher

020 Namaste All Day!

Ik heb twee van deze nieuwe Catrice Palette à Porter Eyeshadow Palettes, waaronder deze 020 Namaste All Day!. Dit palette bestaat voornamelijk uit glanzende neutrale kleuren, met een extra aquablauwe oogschaduw toegevoegd als accent.

Zoals je kunt zien op de swatches komt er heel wat glans af van deze oogschaduws. De pigmentatie is zeer degelijk maar het is ook weer niet wow. De bovenste rij vond ik persoonlijk iets minder, terwijl de kleuren bij de onderste rij een stuk opvallend waren.

De grootste uitblinker binnen dit palette zou de blauwe kleur moeten zijn, al vond ik deze redelijk tegenvallen. Het pigment is OK maar de blauwe oogschaduw voelde een stuk droger aan dan de bruintinten.

Catrice Palette à Porter future female palette

010 Afraid of Nothing

Het volgende paletje dat ik jullie wil laten zien is het 010 Afraid of Nothing palette. Gelijk een stukje koeler qua tinten, afgewisseld met roségoud. Dit palette is iets meer gevarieerd als het aankomt op afwisseling tussen matte en shimmery tinten.

Ook bij dit palette merkte ik een sterk verschil op tussen de onderste en de bovenste rij. Toch vind ik dit palette aanzienlijk beter dan het vorige palette omdat deze oogschaduw hier wél lekker zacht is. Ook wel licht poederig dus let zeker op dat je je kwast goed aftikt als je deze oogschaduw gebruikt.

De onderste rij is echt heel erg goed gepigmenteerd en fijn in gebruik, al moet je wel oppassen dat je niet te intensief gaat blenden want dan durven ze hun intensiteit wel verliezen.

Conclusie

Zijn de Catrice Palette à Porter Eyeshadow Palettes de beste palettes op de markt? Zeker niet. De kwaliteit van de oogschaduw wisselt heel sterk onderling en de pigmentatie is niet altijd even goed.

Toch vind ik het zeker fijne palettes en dit komt grotendeels dankzij hun handige formaat. Deze zijn namelijk écht perfect om mee te nemen aangezien ze zelfs in de kleinste handtasjes passen. Moest je dus vaak op reis gaan of bv. vaak ergens een weekend overnachten, dan zou je deze zeker eens moeten bekijken.

De Catrice Palette à Porter Eyeshadow Eyeshadow Palettes kosten € 3,99 per stuk en zijn verkrijgbaar bij Kruidvat.

Wat vind jij van deze palettes?

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?