web analytics

Catrice Power Plumping Gel lipstick review

Soms heb je gewoon helemaal geen zin in een matte, uitdrogende lipstick maar wil je gewoon gezonde en glanzende lippen. Gelukkig zijn er tegenwoordig heel wat hydraterende lipsticks op de markt.

De Catrice Power Plumping Gel lipstick is daar een goed voorbeeld van! Deze lipsticks bevatten hyaluronzuur en maken je lippen lekker zacht, glad en glanzend.

In dit artikel laat ik een aantal van deze lipsticks zien. Kijk je mee?

Een lipstick met de intensiteit van een gewone lipstick maar met de glans van een gloss, zonder het plakkerige gevoel van een gloss? Dat klinkt natuurlijk heel erg goed!

Dat moesten ze bij Catrice vast ook gedacht hebben toen ze de Power Plumping Gel lipsticks lanceerden.

De Catrice Power Plumping Gel lipstick is een lipstick met hyaluronzuur die de lippen niet alleen van een mooi kleurtje voorziet maar ze tegelijkertijd ook hydrateert.

De lipsticks bevatten ook kleine glansdeeltjes die de lippen nog wat extra glans geven, bovenop een subtiele kleur. Dit maakt de Power Plumping Gel lipstick tot de ideale lippenstift voor dagelijks gebruik.

Het gamma van de Catrice Power Plumping Gel lipsticks is zeer uitgebreid maar in dit artikel laat ik jullie de twee meest unieke kleuren zien: de nude 010 My Lips! My Rules! en de framboosrode 090 The Future Is Femme.

Zoals je kunt zien op de foto’s heeft Catrice echt niet gelogen over de intensiteit van de glans. Als je deze lipsticks gebruikt heb je helemaal geen lipgloss meer nodig om een gezond en vol effect te creëren.

De lipsticks geven heel wat kleur af maar het is nu ook weer niet zo dat ze een volledige dekking hebben. Dat is ook zeker niet de bedoeling, het zijn echter lipsticks die je snel tussendoor even op kunt doen.

Mijn persoonlijke favoriet van deze twee is de framboosrode 090 The Future Is Femme. Ik hou van rode lippen maar vind het soms nogal onpraktisch om bij te werken doorheen de dag. Met deze lipstick kun je je lippen zeer makkelijk bijwerken zonder al teveel gedoe.

Omwille van de glanzende finish is de houdbaarheid wel niet zo denderend, al mag dat de pret zeker niet drukken. Het is zeker geen probleem om je lipstick af en toe eens bij te werken aangezien ze zo fijn in gebruik zijn.

De Power Plumping Gel lipsticks kosten slechts € 3,99 dus voor die prijs hoef je ook niet bang te zijn om eens wat vaker bij te werken.

Ben je dus nog op zoek naar een fijne low maintenance lipstick waarmee je makkelijk kunt bijwerken doorheen de dag? Probeer deze van Catrice dan zeker een keertje. Je vindt de Catrice Power Plumping Gel lipstick bij Kruidvat.

Wat voor lipstick draag jij het liefst?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?