Catrice The Precious Copper Collection Eyeshadow Palette

Ik gaf eerder al een sneak peek rond de nieuwe producten van Catrice. Inmiddels heb ik ze bijna allemaal getest en kan ik ze voor jullie gaan reviewen. Ik begin gelijk met mijn favoriet: het Catrice The Precious Copper Collection Eyeshadow Palette. Kijk je mee naar dit mooie oogschaduwpalet?

Catrice The Precious Copper Collection Eyeshadow Palette

Catrice komt met vier nieuwe oogschaduwpaletten, waaronder ook deze Catrice The Precious Copper Collection Eyeshadow Palette. Zoals de naam al doet vermoeden zitten er vooral warme tinten in dit palette. Zelf ben ik echt verzot op neutrals en warme tonen dus dit palette was, qua kleuren, al gelijk een schot in de roos voor mij!

Toch begon ik met een bang hartje aan het swatchen van dit palette, aangezien Catrice me vroeger vaak teleurgesteld heeft. Hun palettes waren wel oke qua pigmentatie maar het was zeker niet overdonderend. Ook kwamen de kleuren nooit goed over op de huid en leken alle kleuren op elkaar. Ik hoopte dus stiekem dat het dit keer beter zou zijn.

Catrice The Precious Copper Collection Eyeshadow Palette

Het palette bevat 9 verschillende tinten waarvan 7 normale kleurtjes maar ook een highlighter en een sculpt kleur om je look wat meer diepte te geven. In het palette zien alle kleuren er redelijk verschillend uit maar helaas, op de huid zijn er alweer veel kleuren die énorm op elkaar lijken. In de eerste rij zie je nog redelijk wat kleurverschil maar de donkerdere kleuren lijken best sterk op elkaar.

LEES OOK: Catrice The Modern Matt Collection Eyeshadow Palette

Catrice The Precious Copper Collection Eyeshadow Palette

Iets waar ik dit keer zeker niet over mag klagen is de pigmentatie. Alle oogschaduws voelen superzacht aan en zijn kwalitatief echt goed, ondanks dat ze een beetje poederig aanvoelen. Ook na het blenden blijven de oogschaduws lekker intens dus je hoeft zeker niet bang te zijn dat ze te sterk vervagen op het ooglid. Zeker een enorme verbetering tegenover de oudere palettes.

Catrice The Precious Copper Collection Eyeshadow Palette

Hou je wel van warme en neutrale tinten waarmee je prima een alledaagse look kunt maken? Dan is dit palette zeker iets voor jou. De kleuren zijn niet extreem origineel maar dat hoeft ook niet. Qua kleurkeuze had het iets uitgebreider mogen zijn want sommige kleuren lijken nogal hard op elkaar maar toch, het is zeker geen slecht palette! Voor die prijs is het een echt koopje en ik ben blij dat ik het palette in mijn stash heb.

Het Catrice The Precious Copper Collection Eyeshadow Palette kost € 4,99 en is verkrijgbaar bij Kruidvat.

Wat vind jij van dit palette?

Share:

5 Comments

 1. Britt
  February 6, 2017 / 7:25 am

  Wauw, wat een goed pigment! Dat is wel eens anders geweest. Ik vind de kleuren wel lichtelijk erg bij elkaar liggen, maar aan het pigment ligt het zeker niet!

 2. Christine
  February 6, 2017 / 12:47 pm

  Voor die prijs lijkt dit zeker geen slecht paletje! En heb dat jammer genoeg al zo vaak gezien dat er weinig variatie is bij de bruintinten, zonde!

 3. February 6, 2017 / 1:27 pm

  oehh dat ziet er niet verkeerd uit 😀

 4. Manon
  February 6, 2017 / 7:16 pm

  Zo dat pigment ziet er heel erg goed uit

 5. Karlien - Polished Cats
  February 6, 2017 / 8:57 pm

  oeh wauw mooie kleurtjes
  ziet er een super palletje uit

  liefs
  Karlien

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?