Catrice Prêt-à-Lumière Longlasting Eyeshadow

Maandag liet ik jullie het Urban Decay Full Spectrum palette zien, een vrij kleurrijk en tegelijkertijd ook prijzig palette. Daarom wil ik vandaag iets geheel anders laten zien, namelijk de Catrice Prêt-à-Lumière Longlasting Eyeshadows. Neutraal, goed betaalbaar én met een prachtige glans. Kijk je mee?

Catrice Prêt-à-Lumière

Catrice Prêt-à-Lumière, hoezo lumière?

Niet alle mensen zijn fan van felle en opvallende kleurtjes dus mijn Full Spectrum review was misschien niet aan iedereen besteed. Ook kost het palette tegen de € 60, wat toch wel een aanzienlijk bedrag is. Daarom leek het me wel leuk om vandaag wat andere oogschaduw te laten zien. Veel minder opvallend en een stukje goedkoper maar daarom zeker niet minder van kwaliteit.

Ik heb het hier over de Catrice Prêt-à-Lumière Longlasting Eyeshadow, een vrij recente toevoeging aan hun assortiment. De ‘lumière’ in de naam doet het al vermoeden: deze eyeshadows bevatten enorm veel shimmers. De kleuren gaan van licht tot iets feller maar allemaal hebben ze zo’n prachtige parelmoer glans zodat het licht mooi weerkaatst wordt.

Catrice Prêt-à-Lumière

Mijn bevindingen:

De kleuren die ik hier laat zien zijn 030 Dîner en Blanc, 040 Perlez-Vous Français? en 050 La Vie en Rose. 030 Dîner en Blanc is een witte kleur met een sterke parelmoeren glans. 040 Perlez-Vous Français? is ook vrij licht van kleur maar neigt toch wat meer naar beige, waardoor het een warme kleur is. De liefhebbers van koelere tinten kunnen dan weer bij 050 La Vie en Rose terecht, een lichtroze tint met een koele glans erdoor.

Alle drie de kleuren voelen zacht aan en zijn vrij goed gepigmenteerd. Het is uiteraard niet dezelfde kwaliteit als bij een Urban Decay of Makeup Geek oogschaduw maar de kwaliteit is zeker niet slecht. De kleuren zijn en blijven natuurlijk ook gewoon vrij licht dus je gaat nooit een gigantische color payoff hebben, tenzij je echt met crèmes of glitters gaat werken. Je koopt zo’n oogschaduw dus niet voor de kleur maar vooral voor de glans.

Ik gebruik deze kleuren graag als topper op het bewegend ooglid of op zichzelf in mijn ooghoek. Ze zijn al vrij opvallend op zichzelf maar als je het nog opvallender wil maken kun je altijd eerst een wit oogpotlood aanbrengen.

Conclusie:

Ik ben zeker fan van deze Catrice Prêt-à-Lumière Longlasting Eyeshadow. Mooie glans, zachte textuur, goed betaalbaar én kwalitatief gewoon goed! Ook de verpakking oogt zeer luxe voor die prijs, Als je ze zo bekijkt zouden ze perfect in het L’Oréal of Maybelline schap passen.

Voor een Catrice Prêt-à-Lumière Longlasting Eyeshadow betaal je € 3,99 per stuk. Op de website van Catrice kun je alle kleuren bekijken.

Wat vind jij van deze kleurtjes? 

6 Comments

 1. Britt
  January 6, 2017 / 10:54 am

  Ik vind de kleurtjes net wat te dicht bij elkaar zitten, geef mij maar een mooie donkere, de kwaliteit ziet er wel heel mooi uit!

 2. Manon
  January 6, 2017 / 5:43 pm

  Ik vind ze heel erg mooi

 3. Karlien - Polished Cats
  January 6, 2017 / 9:32 pm

  oh ik vind het hele subtiele kleurtjes
  ben ik wel fan van

  liefs
  Karlien

 4. January 7, 2017 / 10:39 am

  Oeh mooie kleurtjes! Ik moet binnenkort maar weer even naar de producten van Catrice gaan kijken.

 5. Varenka W
  January 7, 2017 / 11:22 am

  Je zou ze juist gedoseerd nog als highlighter kunnen gebruiken misschien…mooi hoor

 6. Anna Gerrie
  January 10, 2017 / 10:39 pm

  Erg mooi en ook goed te gebruiken als highlighter 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?