web analytics

Catrice Prime And Fine Poreless Blur Primer review

Siliconen primers zijn ideaal om poriën op te vullen, om de huid te matteren en om ervoor te zorgen dat je foundation langer blijft zitten. Een van mijn favorieten is de Catrice Prime And Fine Poreless Blur Primer.

Deze budgetproof primer is perfect voor mensen met een vette huid of tijdens de warmere zomermaanden. Het leek me daarom het ideale moment om er iets meer over te vertellen. Kijk je mee?

Over het algemeen kun je zeggen dat er twee soorten foundation primers bestaan: de crèmes (die eerder op een dagcrème lijken) en de siliconen primers. De crèmes gaan de huid hydrateren terwijl de siliconen primers een laagje leggen om talg te voorkomen.

Siliconen primers hebben ook het voordeel dat ze de poriën zeer goed opvullen. Als je last hebt van grove poriën en foundation die vaak in de huid ‘zinkt’, dan is zo’n siliconen primer eigenlijk ideaal.

Een van mijn persoonlijke favorieten is de Catrice Prime And Fine Poreless Blur Primer.

Deze primer zit ook boordevol siliconen die je huid een soft focus effect geven en alle poriën natuurlijk opvullen. Echter komt deze primer niet in een gel zoals de meeste siliconen primers maar in een mousse.

Wat een mousse zo fijn maakt is het feit dat deze zo luchtig is en niet dik of plakkerig aanvoelt op de huid. Meteen na het aanbrengen voelt je huid súperzacht maar dus zeker niet onaangenaam, iets wat bij de meeste siliconen primers vaak wel het geval is.

Je hebt ook maar een heel klein beetje nodig van deze primer. Ik breng de primer aan op mijn wangen, neus en kin en ik heb telkens met een klein druppeltje genoeg. Dankzij de handige knijpflacon kun je de primer heel makkelijk doseren.

Ik kan de Catrice Prime And Fine Poreless Blur Primer dus zeker en vast aanraden aan mensen die last hebben van een vette huid, onzuiverheden en/of grove poriën. Voor mensen met een normale of droge huid is deze primer misschien niet zo geschikt.

Ben je echter op zoek naar een fijne primer voor de zomer die ervoor zorgt dat je foundation langer én mooier blijft zitten zonder zich vast te hechten aan je poriën? Dan is deze primer van Catrice zeker en vast een goede optie!

De Catrice Prime And Fine Poreless Blur Primer kost slechts € 4,99 en is verkrijgbaar bij Kruidvat.

Welke primer gebruik jij?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?