Catrice Professional Brow Palette review

Ik hou ervan om te variëren met mijn wenkbrauwen. Soms kleur ik ze iets dikker en donkerder in, op andere dagen hou ik weer van een natuurlijkere look.

Een fijn product om hiervoor te gebruiken is het nieuwe Catrice Professional Brow Palette. Dit palette bevat maar liefst zes langhoudende poedertinten, twee highlighters en een fixeerwax.

In dit artikel vertel ik graag meer over dit unieke product. Kijk je mee?

Wat is het precies?

Tijdens de laatste assortimentsvernieuwing lanceerde Catrice twee Professional Brow Palettes. Deze palettes bevatten zes verschillende kleurtjes, twee unieke highlighters en een vette wax om je wenkbrauwen op hun plaats te houden.

Je hebt een versie in Light to Medium (voor mensen met blond, rood of lichtbruin haar) en een versie in Medium to Dark (voor mensen met donkerder haar).

 

Dankzij de verschillende kleuren kun je lekker spelen met je wenkbrauwen. Draag je een warmere ooglook, dan kun je er bv. voor kiezen om een rodere tint in je wenkbrauwen aan te brengen.

Wil je een no make-up make-uplook? Dan kies je gewoon voor een lichtere kleuren op je wenkbrauwen.

Catrice Professional Brow Palette inhoud

De kwaliteit van het Catrice Professional Brow Palette

De kwaliteit van het palette is zeker niet slecht! De wenkbrauwkleuren voelen allemaal zeer zacht aan en laten zich makkelijk opbrengen.

Ze zijn niet echt sterk gepigmenteerd waardoor je ze op een natuurlijke manier aan kunt brengen zonder dat je gelijk een dikke, zwarte wenkbrauw krijgt. Hierdoor zijn ze ook ideaal voor beginners omdat je vrij weinig fout kunt doen met dit doosje.

Ook de highlighters geven een mooi subtiel resultaat. Ze hebben een subtiele glans en shimmer die ervoor zorgt dat je wenkbrauwen extra mooi in de verf worden gezet.

De wax in het Catrice Professional Brow Palette is gewoon een standaard wax. Het product houdt je wenkbrauwhaartjes mooi op hun plaats zodat je een hele dag van je mooie wenkbrauwen kunt genieten.

Catrice Professional Brow Palette

Voor wie is het Catrice Professional Brow Palette geschikt?

Het Catrice Professional Brow Palette is vooral geschikt voor mensen die niet altijd hetzelfde kleurtje op hun wenkbrauwen willen.

Soms wil je al eens experimenteren en je wenkbrauwen juist donker of lichter maken maar je wilt geen 10 verschillende producten kopen. Dan is zo’n palette met meerdere kleurtjes natuurlijk ideaal!

Het Catrice Professional Brow Palette zou ook goed gebruikt kunnen worden voor beginnende make-up artists of voor personen die al eens graag hun vriendinnen opmaken voor een avondje uit.

Ik zou het paletje waarschijnlijk niet voor professioneel gebruik aanraden maar het is zeker wel een leuk doosje waar je veel plezier uit zult halen in je eigen, persoonlijke collectie!

Catrice Professional Brow Palette

Verkrijgbaarheid en prijs

De nieuwe Brow palettes zijn verkrijgbaar in de kleuren Light to Medium & Medium to Dark. Het palette dat ik in dit artikel laat zien is de 010 Light to Medium.

De Catrice Professional Brow palettes kosten € 6,99 en zijn verkrijgbaar bij Boozyshop en Kruidvat.

Als je nog op zoek bent naar een handig doosje waarmee je je wenkbrauwen makkelijk bij kunt tekenen, dan moet je dit paletje zeker eens bekijken. Het is heel erg tof om mee te experimenteren!

UPDATE 23/07/2022: Het Catrice Professional Brow Palette werd inmiddels uit het assortiment gehaald. Bekijk de website van Catrice zeker eens om een alternatief te vinden.

1 Comment

  1. June 5, 2020 / 5:14 pm

    Ik weet niet of ik zo snel verschillende kleurtjes voor m’n wenkbrauwen zou gebruiken, ik zou denk ik toch liever gewoon één kleur kopen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?