Catrice SUNGASM collectie preview

Het gaat waarschijnlijk een saaie zomer worden zonder festivals, feestjes of vakanties maar gelukkig hebben we make-up om op terug te vallen. Dankzij de nieuwe Catrice SUNGASM collectie halen we de zonnige bestemmingen gewoon in huis.

Deze collectie bevat een selectie van beauty producten die gemakkelijk een zongebruinde huid tevoorschijn toveren en is geschikt voor elke huidskleur en gelegenheid.

Dit zijn alle producten binnen de Catrice SUNGASM collectie:

Face & Body Highlighter – € 5,99

In de stemming voor een finish met een extra beetje glow? Dan is deze geperste poeder highlighter met een zijden textuur perfect voor jou, want het laat je pronken met je zomerhuid op je gezicht en lichaam.

Deze Face & Body Highlighter bevat lichtreflecterende pigmenten voor een stralende glow en siert elke huidskleur.

C01 Golden Ecstasy

C02 Bronzed Euphoria

Luminizing Bronzer – € 4,99

Deze ultra fijne bronzing poeder, die beschikbaar is in twee verschillende tinten, past bij elke huidskleur en laat een zacht glinsterende finish achter. Zo geeft de Luminizing Bronzer ons direct een verjongende look.

Illumating Bronzing Pebbles – € 4,99

Deze glinsterende poedersteentjes van verschillende grootten en vormen verzekeren je van een stralend gezicht – voor een huid die eruitziet alsof het verfijnd is met een soft focus effect.

De lichtreflecterende pigmenten geven een subtiele glow. De aanbreng is extreem gemakkelijk: haal zacht een poederkwast over de parels en breng van buiten naar binnen aan op het gezicht of spreidt royaal over de gewenste delen van het lichaam.

Summer Glow Make-up Setting Mist – € 4,99

Verfrissend met een glow effect – en met de geur van de zomer, zon en een goed humeur: de superlichte setting mist is een primer en fixing spray in één en heeft een geweldig, verjongend effect.

Dankzij de fijne vernevelaar wordt de spray gelijkmatig over de huid verspreid, kunnen poedertexturen blenden en creëert het een gladde huid. Het resultaat: een prachtige, stralende en langdurige zomerhuid!

De Catrice SUNGASM limited edition collectie is te koop bij Kruidvat en dit van midden juni tot en met juli 2020. 

Naar welk product ben jij benieuwd?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?