Catrice The Glitterizer Mix N’ Match Eyeshadow Palette

Twee weken geleden liet ik jullie al een aantal nieuwigheden zien van Catrice. Ze hebben namelijk weer een grote assortimentsvernieuwing doorgevoerd, met dus ook veel nieuwe producten. Een van die nieuwigheden is het Catrice The Glitterizer Mix N’ Match Eyeshadow Palette. Dit is niet zomaar een palette maar juist een speciaal glitterpalette waar je eindeloos mee kunt combineren. Ik ben echt oprecht onder de indruk dus ik wou dit palette z.s.m. laten zien! Kijk je mee?

Catrice The Glitterizer

Er zijn zo van die dingen die mij als beautyliefhebber erg blij maken en een van die dingen is glitter. Al helemaal als het glitters zijn die ook nog eens makkelijk in gebruik zijn en zelfs draagbaar genoeg voor het dagelijkse leven. Het nieuwe Catrice The Glitterizer Mix N’ Match Eyeshadow Palette past gelukkig helemaal binnen dat straatje.

Het zit namelijk zo, het Catrice The Glitterizer Mix N’ Match Eyeshadow Palette is geen normaal palette zoals je zou verwachten. Het palette heeft een zeer speciale opzet en kan dus ook op meerdere manieren gebruikt worden.

Catrice The Glitterizer

Allereerst bevat het palette twee échte oogschaduwkleuren: matzwart en shimmery zwart. Dit zijn doodnormale oogschaduws zoals je ze wel kent. Maar wat doen deze twee kleuren in een glitter palette dan?

Wel, de bedoeling van deze twee is dus dat je ze als basis gaat gebruiken om de échte glitters intenser mee te maken. Het hoeft natuurlijk niet en je kunt de glitter zo ook gebruiken maar als je het echt wilt laten knallen is zo’n basis wel aan te raden.

LEES OOK: Revolution Pro Refill Eyeshadow Pack

Catrice The Glitterizer

Van deze echte glitters zitten er dus vier verschillende tinten in het doosje. Dit zijn de kleurtjes die je in het midden terug zal zien. De twee kleuren die je rechts ziet zijn er dan weer om een mooie opvallende duochrome aan de glitters te geven. Je kunt het opvallende glitter effect dus nóg verder opbouwen en alle kleuren volledig veranderen!

Catrice The Glitterizer

Hier zijn alvast een aantal swatches waarin je kunt zien hoe het palette werkt. Als basis heb ik vier keer de matzwarte kleur aangebracht, met daarover enkel maar de vier glitterkleuren.

Zoals je kunt zien, het geeft écht wel een mooi resultaat. Zonder de basis is het ook heel erg mooi maar de matzwarte basis laat alles er gewoon zo luxueus en mooi uitzien. Dit is trouwens het effect dat je krijgt zonder de rechtse toppers dus als je het nog intenser wil maken kan dat ook gewoon.

Catrice The Glitterizer

Dit is dan weer een voorbeeld van de shimmery zwarte kleur in combinatie met de lichtpaarse glitter, waarover ik dan de topper linksonder heb aangebracht. De zwarte basis maakt het heel geheel heel erg mysterieus maar zodra je de topper aanbrengt krijg je toch een lichte kleur! Het eindresultaat is een parelachtige paarse kleur die in elk licht weer een andere schakering aanneemt.

Catrice The Glitterizer

Ik ben dus echt heel erg enthousiast over het Catrice The Glitterizer Mix N’ Match Eyeshadow Palette! De pigmentatie is gewoon prima en het concept vind ik echt heel erg leuk bedacht. De laatste dagen heb ik al een heleboel leuke combinaties zitten uitproberen, de ene weer wat leuker als de vorige. Je kunt het zo opvallend of zo subtiel maken als je zelf wilt en die vrijheid vind ik echt fijn!

Het Catrice The Glitterizer Mix N’ Match Eyeshadow Palette kost € 6,99 en is dus nieuw in het assortiment bij Catrice. Je vindt de producten van Catrice bij Kruidvat.

Wat vind jij van dit palette?

1 Comment

  1. August 9, 2018 / 10:32 am

    Wat een mooie kleurtjes zeg, ziet er goed uit! Je hebt een fijne review geschreven

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?