NOTD: Catrice The Sky So Fly

Voel je de lentekriebels al? Volgens het weerbericht zou het vanaf deze week weer warmer moeten worden dus tijd om alle frisse lentenagellak uit de kast te halen. Zo’n nagellakje is Catrice The Sky So Fly, een nagellak dat bij het vernieuwde assortiment van Catrice hoort. Benieuwd naar deze mooie blauwe kleur? Lees dan zeker verder!

Catrice The Sky So Fly

Catrice The Sky So Fly is een hele trendy kleur op dit moment. Pantone koos dit jaar voor Rose Quarts en Serenity als kleuren van het jaar en als je Googlet naar Serenity, dan is dit het soort tint dat direct van je scherm afspat. The Sky So Fly is een periwinkle blue zoals ze dat in het Engels zo mooi noemen (periwinkle is een kleine maagdenpalm in het Nederlands) en het ideale kleurtje voor de lente. De nagellak hoort dus bij de assortimentsvernieuwing van Catrice en was dus eerder niet verkrijgbaar, hij is pas een paar weken geleden toegevoegd.

Vroeger was ik geen fan van de nagellak van Catrice maar het ziet er naar uit dat ze zich herpakt hebben. The Sky So Fly is een mooie kleur die na twee laagjes perfect dekt. De eerste laag dekt op zichzelf ook al heel mooi maar is helaas toch wat streaky. Daarom heb ik geopteerd voor een tweede laagje en daarbij zijn alle strepen goedgekomen en was het een mooie egale kleur.

Catrice The Sky So Fly

Let niet op de plakker, ik draag ook nagellak als ik zo dom ben geweest om in mijn vinger te snijden tijdens het koken. Woeps! Zo krijgen jullie ook gelijk een blik achter de schermen, haha. 

De nagellak heeft een zeer brede applicator maar heeft gelukkig wel een goede vorm waarbij het lakken makkelijk gaat. Ook de droogtijd is zeer snel én de lak blijft, voor die prijs, ook zeer goed zitten. Ik ben in ieder geval benieuwd geworden naar alle andere nieuwe kleuren!

Catrice The Sky So Fly  en alle andere Ultimate Nail Lacquers zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en kosten € 2,99 per stuk. Bekijk de andere nieuwe kleurtjes op de website van Catrice.

Wat vind jij van dit kleurtje?

11 Comments

 1. March 28, 2016 / 11:13 am

  gaaf kleurtje, lekker fris ;D

 2. Nienke Hilbrands
  March 28, 2016 / 12:26 pm

  Leuk lente kleurtje!

 3. Bianca
  March 28, 2016 / 1:45 pm

  Mooie zomerse kleur, echt een trendkleurtje ook 🙂

 4. Kirsty
  March 28, 2016 / 2:17 pm

  Wat een mooi en fris kleurtje! Echt wat voor het voorjaar 🙂

 5. March 28, 2016 / 2:29 pm

  Wat een leuk kleurtje! perfect voor deze tijd van het jaar!

 6. Bibiane
  March 28, 2016 / 9:06 pm

  Prachtig kleurtje is dit! Catrice heeft zich inderdaad herpakt. Nu nog hun LE’s on point krijgen 🙂

 7. March 28, 2016 / 9:59 pm

  Wat een vrolijk kleurtje 😀 En fijn dat de nagellak ook snel droogt! We hebben immers geen zin om 3 uur te wachten totdat alles gedroogd is 😉

 8. March 29, 2016 / 11:03 am

  wat een prachtig kleurtje!

 9. March 29, 2016 / 11:55 am

  Wat een prachtige kleur!

 10. March 29, 2016 / 3:10 pm

  Prachtig kleurtje voor in het voorjaar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?