Catrice Travelight Story Eye Shadow Palette

De Catrice Travelight Story collectie neemt je mee op reis over de zee. De collectie is gevuld met prachtige make-up geïnspireerd op maritieme elementen. In dit artikel laat ik jullie graag het Catrice Travelight Story Eye Shadow palette zien, dé eyecatcher van deze collectie. Kijk je mee naar dit mooie palette?

De verpakking

Als een budgetmerk zoals Catrice met luxueuze verpakkingen komt word ik gelijk enthousiast. De Catrice Travelight Story collectie ziet er echt fántastisch uit en dat voor een kleine prijs. Het product dat me gelijk opviel was het Eye Shadow Palette. Dit palette komt in een stevig wit doosje bewerkt met gouden letters.

Het palette bevat twaalf neutrale oogschaduwkleuren en een grote spiegel. Zo’n doosje zou je ook perfect in de parfumerie terug kunnen vinden, zo luxe voelt het aan.

De kleuren

Uiteraard is het niet alleen de buitenkant dat telt, de binnenkant is nog belangrijker. Je krijgt twaalf verschillende oogschaduwkleuren in dit doosje. De finishes zijn zeer uitgebreid en gaan van mat tot metallic. Er zitten zowel lichte als donkere kleuren in dit palette. Het is dus perfect mogelijk om een complete look te maken met enkel dit palette.

Kwaliteit

De kwaliteit van dit palette is een beetje hit or miss. Er zitten een aantal fantastisch gepigmenteerde kleuren tussen, vooral bij de shimmers en metallics. De matte kleuren vind ik helaas een beetje tegenvallen. Ze voelen niet erg zacht aan en zijn ook wat brokkelig, de pigmentatie is ook niet echt denderend.

Bij de shimmers en metallics is de kwaliteit gelukkig wel zoals het zou moeten. De lichte kleuren vallen niet echt op door mijn huidskleur maar op de ogen pakken ze zeer goed uit!

Vind ik het een slecht palette? Zeker niet. De shimmers zijn allemaal mooi gepigmenteerd en brengen fijn aan op de ogen. De matte tinten zijn helaas wat brokkelig en niet erg goed gepigmenteerd. Dit gebeurt wel vaker bij matte tinten, ook bij duurdere merken. Op zich was het dus zeker wel te verwachten. Als je nog op zoek bent naar een mooi neutraal palette voor weinig geld kun je dit zeker bekijken. Als je al een grote stash met veel neutrals hebt is dit palette niet echt een toevoeging denk ik.

Het Catrice Travelight Story Eye Shadow Palette kost € 6,99 en is limited edition. Deze collectie ligt vanaf juli 2017 in de winkel.

Wat vind jij van dit palette?

8 Comments

 1. June 17, 2017 / 9:55 am

  Ik vind het palette er wel heel mooi uitzien! X

 2. June 17, 2017 / 2:38 pm

  Wat een mooie verpakking 😀 high class uitstraling. Jammer van de matte kleuren maar het blijft een mooi palette 🙂

 3. June 17, 2017 / 2:57 pm

  Zitten een aantal mooie kleuren in!

 4. June 17, 2017 / 5:33 pm

  Wel leuk maar voor mij iets te veel lichte kleuren.

 5. Britt
  June 17, 2017 / 6:17 pm

  Ziet er best netjes uit, maar ik laat hem toch maar liggen denk ik!

 6. June 17, 2017 / 6:31 pm

  Ziet er echt wel heel mooi uit en ik vind je foto’s ook prachtig om te zien 🙂

 7. June 18, 2017 / 7:31 pm

  Ik vind het echt een leuk palette. Jammer dat de matte kleuren wat minder zijn, maar dat is inderdaad wel vaker zo. Ik vind het leuk dat Catrice ook zo’n wat groter palette heeft uitgebracht. Dat vind ik altijd een stuk fijner werken dan losse oogschaduws of quads waar je niet alles in hebt zitten wat je nodig hebt.

 8. Christine Lamot
  June 20, 2017 / 8:19 pm

  Leuke verpakking! Maar de lichte kleuren lijken volgens mij te hard op mijn eigen huidskleur :/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?