Catrice Tropic Exotic collectie zomer 2022

De zomer is weer in aantocht en dan mag een mooie, tropische make-up natuurlijk niet ontbreken. Gelukkig mogen we ons binnenkort aan de Catrice Tropic Exotic collectie verwachten.

Binnen deze collectie vind je weer een heleboel prachtige zomerse make-upproducten terug, allemaal in een tropische verpakking.

Dit zijn alle producten binnen deze collectie:

Tropic Exotic Eyeshadow Palette – € 7,99

Welcome to the jungle – Het Tropic Exotic Eyeshadow Palette is niet alleen een echte eyecatcher met zijn unieke design, het voert je ook mee naar de tropen. Met de groene palmbladeren en exotische bloemen op de verpakking doet het palet denken aan tropische bossen en de jungle.

Het biedt negen unieke, perfect op elkaar afgestemde kleuren met verschillende finishes, variërend van zachte nudes, goudtinten en roze tot intense blauwtinten en turkoois. Dankzij het geïntegreerde spiegeltje kun je je zomerlook ook onderweg aanbrengen of bijwerken.

Tropic Exotic Cheek Palette – € 8,99

Het Tropic Exotic Cheek Palette is een must-have voor een zongekuste look. Het palet combineert vier verschillende kleuren met een tropisch patroon in verschillende nuances – van licht tot donker.

De lichtere kleuren kunnen worden gebruikt voor het aanbrengen van highlights en de donkere kleuren zijn perfect voor het accentueren van de gezichtscontouren. De kleuren passen bij alle huidtonen en de zijdezachte textuur is gemakkelijk aan te brengen en te blenden.

Tropic Exotic Matt Face & Body Bronzer – € 5,99

De Matt Face & Body Bronzer geeft de huid een zachte, zomerse teint met een natuurlijke finish, en dat met slechts een paar streken van de kwast. Dankzij de zachte textuur is de bronzer gemakkelijk aan te brengen en te blenden. De bronzer is ook een ware blikvanger met zijn 3D reliëf in palmboom design.

Tropic Exotic Highlighter & Bronzing Brush – € 5,99

Met zijn zachte haartjes en licht afgeronde kwast top, is de Tropic Exotic Highlighter & Bronzing Brush perfect voor het aanbrengen van poedertexturen: pak simpelweg wat bronzer of highlighter op met de kwast, tik het overtollige poeder eraf en strijk lichtjes over het gewenste deel van het gezicht – voor een natuurlijk uitziende, zomerse teint.

Tropic Exotic Nail Lacquer – € 2,99

Oh, deze zomernagels …! De Tropic Exotic nagellakken zijn verkrijgbaar in twee zomerse trendkleuren met een hoge dekking. Het levendige rood en stralende oranje herinnert ons aan zonsondergangen op het strand, de kleuren van tropische bloesems en exotische vogels.

De Catrice Tropic Exotic  Limited Edition is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat vanaf begin juli tot begin augustus 2022.

Wat vind jij van deze collectie?

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?