web analytics

Happy Birthday, Caudalie Beauty Elixir!

Hoera, het Caudalie Beauty Elixir is jarig en dat moet gevierd worden. De cultspray in beautyland mag 20 kaarsjes uitblazen en is nog steeds even populair als vroeger. Om dat te vieren wil ik deze heerlijke spray extra in de kijker zetten. Benieuwd geworden? Lees dan zeker verder!

Caudalie Beauty Elixir

Wat is Caudalie?

Caudalie is een luxemerk dat exclusief verkrijgbaar is bij de apotheek. Waar de meeste apotheekmerken saai en serieus zijn is dat bij Caudalie zeker niet het geval.

Bij Caudalie krijg je the full package: een kwalitatief goed product met een prachtige luxe verpakking. Ik ben al langer fan van het merk want mijn eerste kennismaking dateert al van bij het begin van mijn blog, inmiddels al 4,5 jaar geleden.

Caudalie Beauty Elixir

De Caudalie Beauty Elixir

De Beauty Elixir van Caudalie bestaat al sinds 1997 en is een echt cultproduct binnen de beautywereld. Modellen, visagisten, beauty journalisten, … Werkelijk iedereen zweert erbij!

Ik snap heel goed waarom want ik heb zelf ook al meerdere flacons versleten. De spray bestaat voornamelijk uit natuurlijke ingrediënten en is dus goed te gebruiken door mensen met een gevoelige huid. Je kunt het gebruiken als skincare maar evenzeer als setting spray voor je make-up.

Hij is ook ideaal om je gezicht én make-up mee op te frissen doorheen de dag!

Caudalie Beauty Elixir tijdens de zomer

Door de toegevoegde pepermunt voelt het extra fris aan, zeker in de zomer. Wil je graag nog meer afkoelen? Leg dan een flesje in de koelkast en je zult nog meer plezier beleven aan deze spray.

Caudalie Beauty Elixir

Deze unieke spray heeft ook een hydraterende werking waar je vooral veel van zult merken als je van nature een zeer droge huid hebt.

Tip: hij is ook echt zálig om te gebruiken in het vliegtuig! Spray gewoon een beetje over de huid en tap het daarna zachtjes in zodat je huid het vocht goed op kan nemen en vast kan houden.

Verkrijgbaarheid

Je vindt de producten van Caudalie bij de apotheek en parafarmacie. Deze Caudalie Beauty Elixir is het hele jaar door verkrijgbaar, al komt er geregeld een limited edition uit met een speciale verpakking.

Ben jij al bekend met het Caudalie Beauty Elixir?

Share:

12 Comments

 1. Marian B
  August 15, 2017 / 9:12 am

  Ik ben wel nieuwsgierig naar deze spray, klinkt goed! Het merk is voor mij ook onbekend maar ik maak graag kennis met Caudalie. Ik volg je op Bloglovin (loved/saved) en G+.

 2. August 15, 2017 / 12:04 pm

  Leuk ik volg je al via BL, Twitter en IG 🙂 Ik doe graag mee met de winaktie

 3. Marina
  August 15, 2017 / 12:59 pm

  Woww. Mooi product zo te lezen . Ik ben best nieuwsgierig naar dit product! Vooral met mijn gevoelige huid. .. Ik volgde je al behalve Twitter en pinterest. .Dat heb ik niet!!!

 4. Anita te Gussinklo
  August 15, 2017 / 2:14 pm

  Ik ben nog niet bekend met de produkten van Caudalie maar erg nieuwsgierig er naar.
  Daarom doe ik graag mee en volg je via Bloglovin,Facebook,Twitter & Instagram.

 5. August 15, 2017 / 3:53 pm

  Ben heel benieuwd naar die spray. Ik volgde je overal al en heb ook het tweetje verstuurd

 6. August 15, 2017 / 5:20 pm

  Wat een leuke actie heb je weer Amy! Ik heb deze nog nooit geprobeerd en je hebt me echt reuze benieuwd gemaakt. Ik heb dan ook alle mogelijke stappen gedaan om (extra) kans te maken!
  Veel succes iedereen!

 7. August 15, 2017 / 5:29 pm

  Die spray is supergoed, ik heb er ook een review over geschreven op mijn blog. Alleen die verpakking al is toch wow! 🙂 En zo hydraterend, helpt echt goed voor mijn huid.
  Leuke post! X

 8. August 15, 2017 / 7:18 pm

  Lijk me een fijne producte te zijn..

 9. Christine
  August 15, 2017 / 8:37 pm

  Ik volg je overal natuurlijk, maar wat een prachtige flesjes!

 10. Britt
  August 15, 2017 / 11:36 pm

  Klinkt als een heel fijn product! Ik heb nog 2 fijne tripjes (met het vliegtuig) op de planning staan dus ik ben wel heel erg benieuwd naar dit product. Ik volg je op Bloglovin, Twitter, heb geretweet (@brittvanommeren), én ik volg je op Facebook!

 11. Mieke
  August 19, 2017 / 5:47 pm

  Ik heb hier al veel over gehoord en ben zeker beniewd om deze eens te testen!
  Ik volg je op Bloglovin, Facebook en Instagram.

 12. Jolijn
  August 21, 2017 / 9:44 pm

  Nog gefeliciteerd! Leuke actie, ik maak graag kans en heb ook alle extra stappen gedaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?