Caudalie Eau Fraîche Eau des Vignes

Het einde van de zomer is stilaan in zicht, zo jammer! Ik ben echt iemand die de zomer niet goed los kan laten want ik wil er zo lang mogelijk van genieten. Een goede manier om dat te doen is door een heerlijke zomerse geur te gebruiken. Een van mijn favorieten is de Caudalie Eau Fraîche Eau des Vignes, een heerlijke soort eau de cologne. Als je twee producten uit het Eaux Fraîches of Divine gamma van Caudalie koopt krijg je ook nog eens een leuke tas van Comptoir des Cotonniers! In dit artikel vertel ik meer over deze geur.

De geur van Caudalie Eau Fraîche Eau des Vignes

“Parfumeer u met Eau Des Vignes en laat u meevoeren naar een zomerse tuin in het hart van de wijngaard, waar de geur van tintelende bergamot zich vermengt met verfijnde iris en sensuele muskus.”

Zo luidt de beschrijving van de Caudalie Eau Fraîche Eau des Vignes geur. Ik zou het zelf niet beter kunnen verwoorden want deze beschrijving past echt pérfect bij de geur. Eau des Vignes is een enorm frisse geur die je het best kunt vergelijken met een zomerse eau de cologne.

Het is zo’n typische zomergeur die je in de winter terug doet denken aan alle heerlijke zwoele zomeravonden. Door de extra toevoeging van de muskus en de iris is hij wel iets zwaarder dan een normale eau de cologne. Daarom vind ik hem ook ideaal om te dragen tijdens de nazomer!

Als ik deze geur draag heb ik echt bijna het gevoel alsof ik door de tuin ben gewandeld. De geur blijft ook relatief lang hangen voor een eau fraîche te zijn. Verwacht zeker geen houdbaarheid van een eau de parfum of een lang houdbare eau de toilette! Het is en blijft een geur die snel vervliegt, al kun je toch wel een aantal uurtjes genieten van de lekkere geur.

Caudalie Eau Fraîche in de geur Eau des Vignes is verkrijgbaar vanaf juni 2017 en is dus nog relatief nieuw. Deze geur komt bij in het klassieke Eau Fraîche gamma dus ga hem zeker eens ruiken als je dat nog niet gedaan hebt!

Tijdens de zomermaanden was er ook een actie in samenwerking met het merk Comptoir des Cotonniers. Bij aankoop van 2 producten uit het Eaux Fraîches of Divine gamma krijg je een leuke strandtas cadeau. Deze tas is ook ideaal om te gebruiken als handbagage in het vliegtuig of om als sporttas te gebruiken.

De Comptoir des Cotonniers strandtas is niet meer overal verkrijgbaar maar bij bepaalde apothekers is ze wel nog in stock! Ga dus snel nog eens langs bij jouw lokale apotheek om te zien of ze deze leuke tas nog hebben.

Caudalie Eau des Vignes is verkrijgbaar bij geselecteerde apothekers die Caudalie verkopen of via de Caudalie website.

Ben jij al bekend met de geuren van Caudalie?

Share:

1 Comment

  1. Christine
    August 27, 2017 / 5:12 pm

    Klinkt als een aangename geur, en wauw super leuke zak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?