Caudalie French Kiss lipbalsems

Een lipbalsem die je lippen verzacht, beschermt en een prachtige gezonde glans geeft… Dat willen we toch allemaal wel? Als dat de eisen zijn die je aan een lipbalsem stelt, dan moet je de Caudalie French Kiss lipbalsems zeker eens bekijken. Deze zachte getinte balms geven een zacht kleurtje en een prachtige glans aan de lippen. In dit artikel vertel ik er graag meer over!

Caudalie French Kiss lipbalsems

Apotheekmerk Caudalie heeft een tijdje geleden een compleet nieuwe lipbalsem gelanceerd: de French Kiss. Deze lipbalsem komt in drie verschillende tinten, elk ook met hun eigen specifieke geur en smaak. De drie verschillende kleuren die verkrijgbaar zijn zijn Innocence (lichtroze), Séduction (medium roze) en Addiction (donker roodroze).

Als je op zoek bent naar een product met een stevige dekking en een opvallende kleur, dan is dit product zeker niks voor jou. Als je juist op zoek bent naar een stevig hydraterende lippenbalsem die tegelijkertijd een gezonde glow aan je lippen geeft, dan moet je deze zeker wél proberen. Ik vind dat er qua kleur niet zoveel verschil zit tussen alle varianten maar omdat ze qua geur en smaak verschillen zijn ze toch uniek.

Caudalie French Kiss

Maar wat maakt deze lipbalsems dan zo goed tegenover andere exemplaren? Wel, door de antioxiderende polyfenolen die afkomstig zijn uit druivenpitten krijg je die goede hydratatie. Je hoeft dus niet bang te zijn voor van die typische petroleum jelly/Vaseline-achtige stoffen! Doordat ze antioxiderend werken gaan ze ook huidveroudering en het verslappen van de lippen tegengaan. Alleen maar mooi meegenomen, toch?

Door deze natuurlijke formule proeven ze ook echt heel erg aangenaam op de lippen. Je hebt dus zeker geen last van een vieze chemische smaak als je deze gebruikt, wat in mijn ogen toch wel een enorm voordeel is!

Caudalie French Kiss

Ik kan deze Caudalie French Kiss getinte lipbalsems dus zeker aanraden. Zijn ze uniek genoeg om alle drie te kopen? Zeker niet. Ik zou eerder zelf eens langs de apotheek gaan en eens aan alle balsems ruiken om te zien welke geur jou het lekkerst lijkt. Of je kunt natuurlijk ook puur op kleur afgaan, al zit er op de huid niet zo’n heel groot verschil op.

De Caudalie French Kiss tinted lipbalms kosten € 12,30 per stuk en zijn verkrijgbaar bij de apotheek.

Wat is jouw favoriete lipbalm?

4 Comments

 1. December 27, 2017 / 11:52 am

  Klinkt heerlijk! Ik was nog op zoek naar een goede lippenbalsem dus misschien moet ik deze eens proberen 🙂

 2. December 27, 2017 / 1:07 pm

  de verpakkingen zien er ook leuk uit 😀 uniek!

 3. Manon
  December 27, 2017 / 2:35 pm

  Ze zien er wel heel leuk uit zeg!

 4. Christine
  January 4, 2018 / 10:58 am

  Ik heb een obsessie met Babylips maar deze zijn zo mooi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?