web analytics

Caudalie Vinoperfect Concentrated Brightening Glycolic Essence

Een tijdje geleden vertelde ik al iets over het Caudalie Vinoperfect Serum, een serum om een doffe en vale teint (met pigmentvlekken) aan te pakken. Ik vertelde jullie al dat ik het serum al een hele tijd gebruik en mijn huid veel stralender oogde.

Het Vinoperfect serum is echter niet het enige product dat ik hiervoor graag gebruik, ook het Caudalie Vinoperfect Concentrated Brightening Glycolic Essence is een goede aanvulling hierop.

Dit fijne product helpt dode huidcellen verwijderen en laat een stralende huid tevoorschijn komen. In dit artikel vertel ik daarom graag meer over dit product. Kijk je mee?

De Caudalie Vinoperfect lijn werd specifiek ontwikkeld om een oneffen teint aan te pakken. De producten werken specifiek in op het preventief tegengaan van pigmentvlekken maar laten bestaande pigmentvlekken ook zichtbaar verminderen.

Daarnaast helpen de producten ook om dode huidcellen te verwijderen om de huid egaler en stralender te maken. Je kunt de Vinoperfect producten dus ook goed gebruiken als je geen last hebt van pigmentvlekken.

Een product dat hier zeer goed voor werkt is het Caudalie Vinoperfect Concentrated Brightening Glycolic Essence.

Dit product gebruik je als eerste stap in je Vinoperfect routine en gebruik je dus vóór je het serum aanbrengt. Dit essence zit boordevol glycolzuur, een peelend product dat alle dode huidcellen als het ware los gaat weken waardoor ze makkelijker te verwijderen zijn. Let op: het is dus geen scrub maar echt een peeling.

Dode huidcellen zorgen er namelijk voor dat je huid dof, vaal en vermoeid gaat ogen. Het zorgt ook voor lelijke vlekken en schilfertjes, zeker als je daarnaast ook nog eens last hebt van een droge huid. Als je foundation of andere producten aanbrengt over een huid met dode huidcellen zal je foundation ook vlekkerig gaan ogen.

Het is dus zeer belangrijk om deze goed te verwijderen. Dat kun je doen met een peelend product, zoals deze Caudalie Vinoperfect Concentrated Brightening Glycolic Essence. Dit product is mild genoeg om op dagdagelijkse basis te gebruiken zonder dat je de huid gaat irriteren.

Door deze Essence voor het serum te gebruiken kan het serum (en alle andere huidverzorging) zijn werk ook beter doen waardoor je meer plezier zal hebben van je producten.

Ik vind het Vinoperfect Essence zeker wel een fijne aanvulling op mijn dagdagelijkse routine. Het zorgt ervoor dat mijn huid mooier oogt, zachter aanvoelt en minder dof lijkt. Mijn huid reageert goed op het product, iets wat met andere peelings soms dus niet het geval is.

Zeker in combinatie met het Vinoperfect Serum zorgt het voor een stralende, egale teint. Pigmentvlekken (of grote sproeten) vervagen en de huid wordt over het algemeen gewoon mooier.

Ook zorgt het product er dus ook voor dat andere producten die je achteraf gebruikt beter hun werk kunnen doen. Alleen daarom al zou ik dit product kunnen aanraden!

Het Caudalie Geconcentreerde Éclat Glycolic Essence kost € 28,00 en is te koop bij de (online) apotheek.

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?