web analytics

Caudalie Vinoperfect Radiance Serum review

Als je ouder wordt, of veel tijd in de zon spendeert, zal je merken dat je huid vaak pigmentvlekken begint te vertonen. Daar storen veel mensen zich aan maar gelukkig is er een fijne oplossing in de vorm van het Caudalie Vinoperfect Radiance Serum.

Dit serum werd speciaal ontworpen om pigmentvlekken aan te pakken en om ongewenste pigmentatie te verminderen.

Ik gebruik het serum ondertussen bijna een jaar dus hoog tijd om het eens uitgebreider te laten zien. Kijk je mee naar mijn review van het Caudalie Vinoperfect Serum?

Hoe werkt het Caudalie Vinoperfect Serum?

Het Caudalie Vinoperfect Radiance Serum corrigeert bestaande vlekken en maakt de teint egaal, voor een stralende huid. Het werkt op alle soorten vlekken en alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige.

De ingrediënten van het serum bestaan voor 97% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong en het serum is dan ook vrij van olie, parabenen, ftalaten en minerale oliën.

Het serum werd samengesteld op basis van het gepatenteerde Viniferine van Caudalie, dat een werkzaamheid heeft die 62 keer hoger is dan die van gewone vitamine C, waardoor het nog krachtiger is als het gaat om het creëren van een egale teint.

Ongeacht de oorzaak van uw pigmentvlekken, of dat nu veroudering, blootstelling aan de zon of acnelittekens zijn, het serum kan helpen om ze minder opvallend te doen lijken.

Het Caudalie Vinoperfect serum in gebruik

Ik gebruik het Vinoperfect serum ondertussen ongeveer een jaar en ik ben zeer tevreden over de werking.

Het serum heeft een zeer aangename textuur en is heel erg vloeibaar waardoor het zeer makkelijk aan te brengen is. Het geeft de huid meteen na gebruik ook een zeer mooie en natuurlijke glans, precies alsof je huid van binnenuit straalt. Doordat het serum zo dun en vloeibaar is is het ook heel erg prettig om onder make-up te gebruiken. Ik vind het alleszins hét perfecte serum om in de ochtend te gebruiken.

Dankzij de handige flacon met pipet kun je het product heel makkelijk doseren. Het serum heeft ook een frisse, opwekkende geur bestaande uit munt, watermeloen, sinaasappelboomblaadjes en citrusbloesem waardoor je er gelijk helemaal wakker van wordt als je het gebruikt.

Werkt het Caudalie Vinoperfect Radiance Serum echt?

Maar werkt het serum ook echt om een egalere teint en minder pigmentvlekken te verkrijgen? Zeker wel!

Ik had altijd last van hardnekkige pigmentvlekken (dat is wat jarenlange zonnebank met je huid doet!) en die zijn allemaal verdwenen. Voorheen moest ik mijn teint altijd egaliseren met een dekkende foundation maar sinds ik het Vinoperfect serum gebruik merk ik dat ik veel minder product nodig heb. Nu kom ik zelfs weg met een BB-crème met een lichtere dekking.

Kleine zomersproetjes blijven wel gewoon zitten maar die storen me ook zeker niet aangezien ze na de zomer gewoon weer verdwijnen.

Ook voelt mijn huid veel fijner en soepeler aan sinds ik het serum gebruik. Mijn huid straalt op een natuurlijke manier en oogt veel gezonder dan voorheen. Dat is al voldoende reden om het serum verder te blijven gebruiken. Zelfs als je geen last hebt van pigmentvlekken maar wel van een doffe teint zou ik dit serum zeker kunnen aanraden.

Moest je zelf ook last hebben van een vale teint en je kunt wel wat extra shine gebruiken, dan kan ik je het Vinoperfect Radiance Serum aanraden. Zeker als je ook te kampen hebt met hardnekkige pigmentvlekken door ouderdom of zonneschade want dan doet dit serum extra goed z’n werk. Combineer het met de andere Vinoperfect producten en dan zit je al helemaal goed.

Je doet ook best wel lang met een flesje, ik heb dit jaar enkel en alleen nog maar een mini van 10 ml opgemaakt terwijl een normaal flesje uit 30 ml bestaat.

Het Caudalie Vinoperfect Radiance Serum kost tussen de € 44 en € 54 en is o.a. te koop bij online apotheek Pharmamarket en parfumerie Lookfantastic Nederland.

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?