web analytics

Cent Pur Cent Crème de la Crème Madeleine review

Cent Pur Cent is een mineraal merk dat verkocht wordt bij de apotheker. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan make-up en skincare en worden steeds populairder. Een van hun meest populaire producten is de Cent Pur Cent Crème de la Crème. Deze crème oogschaduw heeft veel pigment, smeert makkelijk uit en blijft ontzettend lang zitten.

Mijn persoonlijke favoriet van de laatste tijd? De Cent Pur Cent Crème de la Crème Madeleine. Deze huidskleurige crème de la crème kun je niet alleen als oogschaduw maar zelfs als oogschaduwprimer gebruiken.

In dit artikel vertel ik er graag meer over!

Cent Pur Cent is een merk dat zich sterk inzet op “make-up voor iedereen”. Hun make-up wordt goed verdragen door mensen met een gevoelige huid en kan ook gedragen worden door mensen met bepaalde allergieën, personen die contactlenzen dragen tot zelfs kankerpatiënten die goed moeten opletten met hun make-up.

Daardoor is het merk dan ook te koop bij vrijwel iedere apotheek in Vlaanderen tegenwoordig. De populariteit van het merk groeit alleen nog maar verder en er komen steeds nieuwe producten bij.

Bij Cent Pur Cent willen ze vooral ook dat hun make-up toegankelijk is en bruikbaar. Daardoor verkopen ze veel neutrale kleuren die iedereen makkelijk kan gebruiken, zelfs als je weinig ervaring hebt met make-up.

De Cent Pur Cent Crème de la Crème oogschaduw crèmes zijn dan ook een echte schot in de roos. Ze werken ontzettend snel en makkelijk waardoor je vrijwel meteen klaar bent. Weinig tijd in de ochtend maar je wilt wel iets speciaals op de ogen? De Crème de la Crème to the rescue!

Wat de Crème de la Crème zo speciaal maakt is de lichte textuur en de goede pigmentatie. Hierdoor heb je helemaal niet zoveel product nodig om een dekkend resultaat te krijgen maar blijft hij wel heel goed zitten. Bij andere oogschaduwcrèmes moet je vaak een dikke laag aanbrengen en dat geraakt al snel vast in de plooitjes van je ogen.

Ook de Cent Pur Cent Crème de la Crème Madeleine is zo’n fijn product want dit is niet alleen een goede oogschaduw maar ook nog eens een fijne multitasker.

De Madeleine is namelijk perfect om je ogen te egaliseren en om als oogschaduwbasis aan te brengen. Hij verdoezelt alle aders en kleurtjes in je ogen, zoals een concealer eigenlijk zou doen. Als je dan daarna een poeder oogschaduw aanbrengt zal deze veel intenser worden én ook nog eens beter blijven zitten, mede dankzij de lange houdbaarheid van de Crème de la Crème.

Eigenlijk kun je het concept een beetje vergelijken met de klassieke MAC Paintpots, zoals die in de kleur Painterly die al tientallen jaren verkocht wordt als oogschaduwprimer.

Het grote verschil: de Madeleine is mineraal en zal je ogen veel minder snel irriteren. Daarnaast kun je deze ook gewoon in de apotheek ‘op het dorp’ kopen en hoef je dus niet naar een grote stad te rijden. Ook zijn de producten van Cent Pur Cent vegan én dierproefvrij.

Wil je er dus voor zorgen dat je oogschaduw langer blijft zitten en/of intenser wordt? Of ben je gewoon op zoek naar een simpel bruin kleurtje waarmee je ‘s ochtends snel klaar bent? Probeer de Cent Pur Cent Crème de la Crème in Madeleine dan zeker eens.

Je vindt deze crème oogschaduw voor € 21,99 bij je lokale apotheek of bij de online apotheek, zoals bv. Pharmamarket (verzenden zowel binnen BE als NL).

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?