web analytics

Cent Pur Cent Crème de la Crème Meringue

Cent Pur Cent wordt 5 jaar en dat vieren ze met hun nieuwste ‘Les Bijoux’ collectie. Binnen deze collectie vind je ook de nieuwe Cent Pur Cent Crème de la Crème eyeshadows terug.

Deze crème oogschaduws hebben ontzettend veel glans, geven een mooie dekking en laten je ogen gewoonweg stralen. Ik kocht een Cent Pur Cent Crème de la Crème oogschaduw in de kleur Meringue en die is zó prachtig! Ik kon gewoon niet anders dan deze laten zien op mijn blog.

Ben je benieuwd naar deze mooie oogschaduw? Lees dan zeker verder!

Cent Pur Cent is een mineraal make-up merk dat opgericht werd door Caroline Rigo. Caroline is ook de mede-eigenaresse van Blush Academy & Agency, de school waar ik opgeleid ben tot visagiste.

Het merk zet zich voornamelijk in voor mensen met een gevoelige huid die vaak slecht reageren op make-up. Denk dan bv. aan mensen met bepaalde allergieën, die contactlenzen dragen tot zelfs kankerpatiënten die goed moeten opletten met hun make-up.

Doordat het merk zo toegankelijk is voor iedereen wordt het dus ook exclusief bij de apotheek verkocht. Hun assortiment is ook allemaal vrij naturel zodat iedereen zichzelf mooi kan maquilleren, zelfs als je weinig ervaring hebt met make-up.

Omdat het merk inmiddels al vijf jaar bestaat hebben ze bij Cent Pur Cent een unieke feestcollectie gelanceerd. Binnen deze collectie vind je heel wat mooie producten terug waaronder o.a. deze prachtige Cent Pur Cent Crème de la Crème crèmeoogschaduw.

De Cent Pur Cent Crème de la Crème is een oogschaduw in moussevorm met een lichte textuur en een intense kleur. Het is dus een soort van crèmeoogschaduw die een zeer dun (maar gepigmenteerd) laagje achterlaat op het ooglid.

Doordat ze zo licht zijn kun je genieten van een opvallende kleur zonder bang te zijn dat het in de lijntjes gaat trekken en gaat creasen.

In totaal zijn er vijf verschillende tinten verkrijgbaar: van parelmoerwit tot donkerbruin. De kleur die ik hier vandaag laat zien is de Méringue, de lichtste tint.

De Cent Pur Cent Crème de la Crème oogschaduw in Méringue is de ideale oogschaduw voor de zomer. Als je hem op zichzelf aanbrengt krijg je een opvallende witparelmoeren look die het zonlicht op een mooie manier weerkaatst.

Je kunt hem over het gehele ooglid aanbrengen maar hij is bv. ook licht genoeg om uitsluitend in de binnenste ooghoeken aan te brengen. Je zou hem in principe zelfs als highlighter kunnen gebruiken.

Daarnaast vormt Méringue ook de ideale basis voor andere (mineralen) oogschaduw. Zo gebruik ik hem voor de zomer ook vaak als basis voor blauw, turquoise of zelfs roze.

Doordat de textuur zo licht is hoef je dus niet bang te zijn dat je een te dikke laag op je ooglid gaat krijgen. Nee, deze Crème de la Crème houdt alle oogschaduw die je er bovenop aanbrengt goed vast en blijft daardoor ook prima zitten doorheen de dag.

Deze oogschaduw is jammer genoeg niet de goedkoopste maar je krijgt gelukkig wel waar voor je geld. A little goes a long way want je hebt echt maar een heel klein beetje nodig om je volledige ooglid van kleur te voorzien. Het pigment is echt wel goed genoeg om opvallend te zijn én te blijven, zelfs als je de oogschaduw uit gaat blenden.

Kortom, de ideale oogschaduw als je op zoek bent naar een glanzende wetlook die de hele dag perfect blijft zitten.

Wil je de Crème de la Crème oogschaduwtinten ook eens uitproberen? Je vindt ze voor € 21,99 bij je lokale apotheek of via CPC zelf.

Wat vind jij van deze oogschaduw?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?