web analytics

Cent Pur Cent Flower Collectie Lipoil review

Waarom zou je voor een standaard (plakkerige) lipgloss kiezen als je ook diezelfde shine kunt verkrijgen met een lipoil? Dat moet Caroline van Cent Pur Cent gedacht hebben toen ze binnen de nieuwste Cent Pur Cent Flower Collectie twee gloednieuwe Lipoils lanceerden: Violette en Camille.

Deze lipoil met doordrenkte roze bloemblaadjes werd verrijkt met kleine gouden parels zodat je extra veel glans krijgt!

Natuurlijk moest ik deze Lipoils zelf eens uitproberen dus kocht ik de Camille variant bij de apotheek. Tijd voor een review!

De lip olie is een relatief nieuw fenomeen en wordt steeds populairder omdat het de glans van een gloss combineert met de verzorging van een lippenbalsem. Hierdoor hoef je dus niet in te boeten op shine maar ook zeker niet op comfort.

Met een lip oil kun je dus de hele dag genieten van zijdezachte, gehydrateerde lippen en het ziet er tegelijkertijd ook nog eens heel erg mooi uit!

Bij Cent Pur Cent hadden ze eerder al gekleurde lip oils in het assortiment maar voor de nieuwste Cent Pur Cent Flower collectie kwamen ze met twee nieuwe varianten: Camille en Violette.

Zelf heb ik de Camille gekocht omdat deze mij qua kleur en geur het meest aansprak. Deze Camille heeft namelijk de zachte geur van vanille, je kunt het het best vergelijken met dezelfde geur als de MAC lipsticks hebben. Heel erg aangenaam op de lippen en zeker niet storend!

Qua kleur is Camille eigenlijk vrijwel doorzichtig, het geeft bijna geen kleur aan de lippen maar natuurlijk geeft hij wel een práchtige glans af!

Bij zo’n glans verwacht je natuurlijk dat het heel erg gaat plakken, iets dat je bij lipgloss meestal wel hebt. Bij deze Lip Oil heb je dat echter helemaal niet, hij blijft heel erg licht aanvoelen op de lippen en voelt dus niet dik of plakkerig aan.

Ook qua verzorging is deze lipolie een zeer fijn product! Normaal gezien gebruik ik altijd een standaard lipbalsem en in het begin was ik toch een beetje bang dat deze olie dit niet helemaal zou vervangen en dat ik alsnog lipbalsem moet smeren maar gelukkig is dat niet zo.

Als je de lipolie een paar keer gebruikt doorheen de dag voel je achteraf echt wel een verschil, niet alleen tijdens het dragen. Hij houdt de lippen zacht, soepel en voldoende gehydrateerd. Ook beschermt hij je lippen tegen verdere uitdroging, wat natuurlijk ook altijd mooi meegenomen is!

De Cent Pur Cent Flower collectie Lip Oils kosten € 24,99 per stuk en zijn te koop bij de (online) apotheek.

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?