web analytics

Cent Pur Cent La Palette Sunshine review

Binnen de nieuwe Summer collectie van Cent Pur Cent vind je weer heel wat leuke producten terug. Zo hebben ze o.a. poeders met een minerale SPF, beschermende lippenbalsems en natuurlijk ook weer een gloednieuw oogschaduw palette.

Het Cent Pur Cent La Palette Sunshine bevat 5 zomerse tinten, zowel mat als glanzend. Hiermee kun je eindeloos combineren en kun je zowel voor een natuurlijke als voor een chiquere look gaan.

In dit artikel vertel ik graag meer over dit mooie paletje!

Cent Pur Cent is een mineraal make-up merk dat opgericht werd door Caroline Rigo. Caroline is een welbekende visagiste die door haar job met veel verschillende mensen (en dus ook met verschillende huidtypes) in contact komt. Daardoor was het voor haar erg belangrijk om make-up te ontwikkelen die door iedereen gebruikt kan worden.

Kinderen, senioren, mensen met een gevoelige huid, mensen met een allergische huid of chemo- en brandwondenpatiënten… Werkelijk iedereen kan Cent Pur Cent gebruiken en dat is dus wat het merk zo mooi maakt. Dat is dan ook de reden waarom het exclusief bij apotheken verkocht wordt en niet zozeer in een standaard parfumerie.

Daarnaast werden de producten ook zodanig ontwikkeld om gemakkelijk in gebruik te zijn. Of je nu een echte make-up addict bent of pas begint met make-up, iedereen zou de producten van Cent Pur Cent makkelijk moeten kunnen gebruiken. De kleurtjes zijn meestal zeer neutraal en de producten gebruiksvriendelijk.

Een nieuw product binnen het assortiment is het Cent Pur Cent La Palette Sunshine. Dit palette met vijf tinten vind je terug binnen hun nieuwste limited edition zomercollectie.

Dit doosje bevat zowel lichte als donkere kleuren en zowel matte als glanzende tinten. Zo kun je met slechts vijf kleurtjes toch een complete look maken zonder dat je er perse een ander palette bij hoeft te halen.

De kleuren zijn allemaal redelijk neutraal en draagbaar maar je kunt je look wel wat heftiger maken als je de donkerste kleur in het doosje wat meer gebruikt. Hierdoor is het palette dus ideaal geschikt om te dragen naar het werk of naar school, of gewoon op een zomerse dag waarop je graag een zonnige maar toch chique look draagt.

De oogschaduw in het palette is ook heel erg fijn in gebruik. Het pigment is niet overdreven maar dat hoeft ook niet met dit soort kleuren. Je krijgt echt wel voldoende kleur op je borsteltje om een mooie look te creëren maar je hoeft ook niet overmatig te blenden omdat de kleur té fel of te opvallend is.

Hierdoor is het echt het perfecte doosje voor mensen die misschien nog niet zo goed zijn met make-up of het eerst eens willen uitproberen. Ook staan de kleuren heel erg mooi bij mensen met een oudere huid.

Ik ben zelf dus zeer enthousiast over het Cent Pur Cent Sunshine palette. De oogschaduwkleuren zijn heel erg mooi, blenden goed en zijn fijn in gebruik. Het palette is super beginner friendly en doordat het hypoallergeen is kan iedereen het gebruiken.

Je vindt dit nieuwe palette bij de apotheek maar je kan het ook via online apotheek Pharmamarket kopen. Deze webshop verzendt naar zowel België als Nederland en de verzending is ook echt supersnel. Zeker een aanrader dus!

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?