web analytics

Cent Pur Cent La Palette Wonder oogschaduw palet review

Voor de feestdagen en de winter lanceerde het minerale make-upmerk Cent Pur Cent de Wonder collectie. Binnen deze collectie vind je heel wat mooie producten terug waaronder make-up en skincare. Een van die producten is het Cent Pur Cent La Palette Wonder oogschaduw palet.

Dit mooie palette met vijf verschillende oogschaduwkleuren is niet alleen mooi voor de feestdagen maar kan eigenlijk altijd wel gebruikt worden.

Ik ben ondertussen helemaal verliefd geworden op dit doosje dus natuurlijk wou ik het maar al te graag met jullie delen! In dit artikel vertel ik er dan ook meer over. Kijk je mee?

Cent Pur Cent is een mineraal make-up merk dat opgericht werd door Caroline Rigo. Caroline is een welbekende visagiste die door haar job met veel verschillende mensen (en dus ook met verschillende huidtypes) in contact komt. Daardoor was het voor haar erg belangrijk om make-up te ontwikkelen die door iedereen gebruikt kan worden.

Kinderen, senioren, mensen met een gevoelige huid, mensen met een allergische huid of chemo- en brandwondenpatiënten… Werkelijk iedereen kan Cent Pur Cent gebruiken en dat is dus wat het merk zo mooi maakt.

Ze hebben een groot vast assortiment dat zeer toegankelijk is maar af en toe lanceren ze ook al eens een specialere collectie. Voornamelijk tijdens de zomer- en feestmaanden durven ze al eens stevig uit te pakken bij Cent Pur Cent.

De gloednieuwe Wonder collectie is daar ook weer het resultaat van en binnen die collectie vind je dus ook het La Palette Wonder terug.

Dit doosje bevat zowel lichte als donkere kleuren en zowel matte als glanzende tinten. Zo kun je met slechts vijf kleurtjes toch een complete look maken zonder dat je er perse een ander palette bij hoeft te halen. In principe heb je dus alleen maar dit doosje nodig!

De kleuren zijn allemaal redelijk neutraal en draagbaar maar je kunt je look wel wat heftiger maken als je de donkerste kleur in het doosje wat meer gebruikt. Hierdoor is het palette dus ideaal geschikt om te dragen naar het werk of naar school maar het is ook perfect voor date night of een dagje weg.

Wel neigen de ondertonen van deze oogschaduw eerder richting de koele kant, niet zoals alle voorgaande palettes van Cent Pur Cent die een warme ondertoon hadden. De oogschaduw neigt wat naar de taupe kant i.p.v. echt puur bruin te zijn maar dat is zeker wel mooi tijdens de koudere wintermaanden of bij feestelijke gelegenheden.

De kwaliteit is zoals we bij Cent Pur Cent gewend zijn: gewoonweg goed. De pigmentatie is zeer hoog, de kleuren voelen zacht aan en ze laten zich ook heel erg makkelijk uitblenden.

Hierdoor is het weer een zeer gebruiksvriendelijk palette waar ook beginners mee uit de voeten zullen kunnen. De kleuren werken eigenlijk voor jou, je hoeft bijna geen moeite te doen om een mooie look te creëren.

De oogschaduw is ook goed op te bouwen dus je kunt heel zachtjes beginnen indien je nog niet zo heel zeker bent van je make-up skills, of juist verder opbouwen om de look wat dramatischer te maken. Het kan allemaal!

Het Cent Pur Cent La Palette Wonder kost € 39,95 en is limited edition. Wees er dus snel bij als je dit prachtige paletje nog wilt scoren!

Je vindt dit nieuwe palette bij de apotheek maar je kan het ook via online apotheek Pharmamarket kopen. Deze webshop verzendt naar zowel België als Nederland en de verzending is ook echt supersnel. Zeker een aanrader dus!

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?