web analytics

Cent Pur Cent Lash Primer review

Herinner je ze nog van vroeger: de witte mascara die je onder je normale mascara aanbracht om langere, vollere wimpers te krijgen? Ik wel, want ik weet nog hoe die witte laag nooit écht verdween waardoor ik met witte mascara op naar de middelbare school ging. Jeugdtrauma’s heb ik er aan over gehouden.

Gelukkig zijn de witte lash primers van tegenwoordig helemaal niet meer zo slecht. Een goed voorbeeld hiervan is de Cent Pur Cent Lash Primer. Deze lash primer helpt de wimpers verlengen zonder dat je met witte of grijze mascara op buiten moet.

Ik ben zelf helemaal fan dus het leek me het ideale moment om meer te vertellen over dit fijne product. Kijk je mee?

Ik herinner het mij nog heel erg goed, die langwerpige rode Rimmel mascara van vroeger. Aan de ene kant had je een witte lash primer, aan de andere kant de normale zwarte mascara. Eerst diende je een laag van de witte mascara aan te brengen alvorens verder te gaan met je gewone mascara.

De bedoeling hiervan was om je wimpers lekker lang en volumineus te maken maar helaas lukte dat dus niet echt. De lash primer was zó dik en plakkerig dat de gewone mascara er gewoon niet deftig over heen ging. Je bleef achter met grijze (of witte) wimpers en heel wat klonters. Een mooi resultaat, dat kreeg je echter niet.Gelukkig staat de hedendaagse technologie een heel stuk verder waardoor de lash primers nu dus veel beter zijn!

Een van mijn persoonlijke favorieten is de Cent Pur Cent Lash Primer.

De Cent Pur Cent Lash Primer is een heel dunne primer die je ook aanbrengt voor je gewone mascara. Hij is ook wit zoals de mascara’s van vroeger maar gelukkig zie je dat bijna niet terug op de wimpers. Deze primer wordt namelijk vrij transparant na het aanbrengen. Oef!

Ook heeft deze lash primer een zeer dunne formule waardoor hij helemaal niet dik of klonterig wordt op de wimpers. Hij laat slechts een heel dun laagje achter waardoor je achteraf je gewone mascara op een normale manier aan kunt brengen. Hierdoor krijg je dus een zeer natuurlijk resultaat.

Doordat hij zo dun en onopvallend is zou je dus durven denken dat hij helemaal niets doet maar niets is minder waar. De Cent Pur Cent Lash Primer doet wel degelijk iets voor de lengte van je wimpers!

Op de foto zie je links de mascara zonder primer en rechts de mascara met de primer. Zoals je kunt zien wordt de mascara veel dramatischer en lijken mijn wimpers veel langer en voller.

Met mascara’s die sowieso al veel volume geven is het resultaat niet zó dramatisch, dit is voornamelijk het geval bij natuurlijke mascara’s die van zichzelf weinig resultaat geven.

Ik ben dus helemaal fan van de Cent Pur Cent Lash Primer! Hij maakt de wimpers niet te dik of te klonterig, laat geen vervelende witte laag achter en is zeer makkelijk in gebruik. Hij zorgt ervoor dat natuurlijke mascara’s lekker dramatisch worden en zorgt voor vollere, langere wimpers. Daarnaast bevat deze lash primer ook nog verzorgende ingrediënten zodat je wimpers achteraf ook nog mooier zullen worden. Win-win!

Je vindt de producten van Cent Pur Cent bij de (Belgische) apotheek, alsook bij de online apotheek. Voor de Cent Pur Cent Le Merveilleux Lash Primer betaal je € 22,99.

Vaak vind je deze primer ook terug in leuke voordeelsets in combinatie met hun andere producten, zoals bv. in combinatie met de Cent Pur Cent L’Original mascara. Ideaal om het gamma van Cent Pur Cent eens uit te proberen!

Gebruik jij al een lash primer?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?