web analytics

Cent Pur Cent Loose Mineral Shadow Gris Foncé

Cent Pur Cent is een merk waar ik écht fan van ben. Het merk werd opgericht door mijn ex-docente Caroline Rigo, bij wie ik les heb gevolgd op Blush Academy. Ik heb de opstart van het merk van dichtbij meegemaakt dus ik weet hoeveel tijd en moeite er in de hele collectie werd gestoken. Het merk is al vaker voorbij gekomen maar ik kon het toch niet laten om mijn nieuwste ontdekking te delen: de Cent Pur Cent Loose Mineral Shadow Gris Foncé. Kijk je mee naar deze oogschaduw?

Cent Pur Cent Loose Mineral Shadow

Cent Pur Cent is een natuurlijk make-up merk dat bij de apotheek verkocht wordt. Het is volledig veilig en bevat geen schadelijke ingrediënten of ingrediënten die de huid verstoppen. Er zitten juist goede ingrediënten in die de gevoelige en acnégevoelige huid gaan verzorgen. Ik heb eerder al een artikel geschreven over Cent Pur Cent met meer informatie. Hiernaast heb ik ook al een review geschreven over de Cent Pur Cent Loose Mineral Highlighter.

Vandaag werd het eens tijd om hun oogschaduw van dichterbij te bekijken aangezien ik het meestal alleen over hun gezichtsproducten heb. Mijn favoriete kleurtje de laatste tijd is de Cent Pur Cent Loose Mineral Shadow Gris Foncé.

Cent Pur Cent Loose Mineral Shadow

Toen ik dit kleurtje voor het eerst zag bij de apotheek werd mijn interesse gelijk gewekt. De hele visie van Cent Pur Cent is namelijk dat al hun producten zeer natuurlijk ogen en dat zelfs de allergrootste beginneling er een look mee kan maken. Gris Foncé leek me nochtans een zeer lastige kleur om te gebruiken omdat deze op het eerste zicht nogal donker leek. Ik wist niet goed hoe deze donkergrijze kleur binnen een ‘natuurlijke ooglook’ zou kunnen passen.

Ik had natuurlijk wel vertrouwen in Cent Pur Cent dus ik besloot om het gewoon te proberen en ja hoor, deze oogschaduw is écht gemakkelijk in gebruik. Zelfs ondanks het feit dat het om een losse oogschaduw gaat.

Cent Pur Cent Loose Mineral Shadow

Links direct na het aanbrengen – Rechts na het blenden

Gris Foncé lijkt op het eerste zicht heel donker en dat is het ook zodra je hem voor het eerst aanbrengt. Gelukkig kun je deze oogschaduw heel erg mooi en makkelijk blenden, waardoor hij gelijk een pak lichter wordt. Het klopt dus echt wat ze bij Cent Pur Cent zeiden want het is echt niet moeilijk om met deze kleur aan de slag te gaan.

Cent Pur Cent Loose Mineral Shadow Gris Foncé is dus een losse oogschaduw, net zoals alle oogschaduws binnen het Cent Pur Cent gamma. Toch vind ik ze zeer makkelijk in gebruik.

Alle losse oogschaduwkleuren van Cent Pur Cent zijn namelijk heel erg zacht en heel erg vast van structuur. Het poeder vliegt dus niet gelijk alle kanten op als je het gebruikt. De producten komen ook in een stevige verpakking waarbij de gaatjes niet al te groot zijn. Hierdoor kun je het poeder zeer secuur loskrijgen uit het doosje.

Cent Pur Cent Loose Mineral Shadow

Ik ben erg blij met de Cent Pur Cent Loose Mineral Shadow in Gris Foncé. Ik gebruik hem meerdere keren per week in verschillende ooglooks. Tegenwoordig gebruik ik hem vaak in combinatie met een beige kleur op het ooglid en een roodpaarse kleur in de crease, samen met een stevige winged eyeliner. Ook vind ik hem heel mooi op zichzelf om een grijze smokey eye mee te maken. De kleur is veel veelzijdiger dan je op het eerste zicht verwacht. Ik ben fan!

De producten van Cent Pur Cent zijn te koop bij de apotheek, alsook online. Ik kocht deze oogschaduw bij mijn lokale apotheek maar je kunt hem ook via Viata kopen voor € 13,19.

Wat vind jij van deze kleur?

*Dit artikel bevat een product dat ik zelf gekocht heb. 

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?