Chanel Tisse Smoky palette

Smokey eyes en oogschaduwpalettes, het zijn twee van mijn beautyzwaktes. Combineer de twee en je krijgt het Chanel Tisse Smoky palette. Het is geen extreem uniek palette maar bevat juist de standaard tinten om een smokey eye mee te maken. Klassiek staat niet gelijk aan saai dus ik wou jullie het palette toch graag laten zien. Kijk je mee?

Chanel Tisse Smoky

Chanel Tisse Smoky is dus geen heel bijzonder of vernieuwend palette, een klassieker palette ga je waarschijnlijk nergens vinden. De meeste smokey eyes worden gemaakt met grijstinten die van heel licht naar donker gaan, aangevuld met zwart. Ook dit palette heeft weer die opzet maar toch is het een van mijn favoriete palettes om smokey eyes mee te maken.

De Les 4 Ombres palettes van Chanel (zo noemen deze quads) stonden vroeger nogal bekend om hun slechte pigmentatie maar sinds kort zijn ze geherformuleerd. Het zijn nog steeds niet de best gepigmenteerde palettes maar toch vind ik ze heel speciaal qua finish. Doordat ze gebakken zijn bevatten ze zo’n unieke glans die je niet snel terugvindt in andere kleurtjes. Het is precies alsof je diamantpoeder op je oogleden aanbrengt, zo mooi weerkaatsen deze glansdeeltjes het zonlicht.

Chanel Tisse Smoky

Doordat de oogschaduwkleuren niet té extreem gepigmenteerd zijn kun je ze ook heel makkelijk blenden. Dit is echt zo’n go to doosje dat ik vaak in de ochtend pak als ik een smokey eye wil binnen de 10 minuten. Alle Les 4 Ombres palettes zijn ervoor gemaakt dat alle kleuren elkaar goed complimenteren dus je hoeft nooit lang na te denken over je ooglook.

Klassiek is dus zeker nog ‘in’ en dat bewijst Chanel al jaren. Of je nu naar hun kleding, handtassen of make-up kijkt… Chanel is en blijft een prachtig klassiek merk dat altijd met degelijke producten komt. Het is heel luxe en misschien wel wat decadent maar tegelijkertijd zó mooi!

Chanel Tisse Smoky

Chanel Tisse Smoky kost net zoals alle andere Les 4 Ombres palettes rond de € 50. De palettes zijn in enorm veel variaties verkrijgbaar en ze zijn tegenwoordig allemaal even goed gepigmenteerd. Ze zijn vrij prijzig maar ze gaan zó lang mee en ze hebben echt een speciale finish. Verkrijgbaar bij de parfumerie.

Heb jij al eens een palette van Chanel gebruikt?

11 Comments

 1. Britt
  March 18, 2016 / 6:58 am

  Mooie kleuren, vrij simpel maar vind maar eens zulke kleuren die nog enigszins gepigmenteerd zijn. Mooi hoor!

 2. March 18, 2016 / 8:01 am

  Ik draag deze tinten te weinig, maar wat een mooi palette!

 3. Loes
  March 18, 2016 / 8:09 am

  Mooi palette! Ik hou zelf meer van de warme bruin tinten, maar vind dit toch ook wel mooi! Je kan zien dat de kwaliteit zo goed is!

 4. March 18, 2016 / 9:21 am

  Qua kleuren is het palette niet echt iets voor mij maar hij ziet er wel heel mooi uit.

 5. March 18, 2016 / 10:24 am

  ziet er niet verkeerd uit 😀

 6. Daisy
  March 18, 2016 / 10:56 am

  Ik ben en blijf gewoon fan van Chanel. Love dit palette!

 7. March 18, 2016 / 11:13 am

  Wat een mooi palette zeg. Eigenlijk houd ik helemaal niet van dit soort kleurtjes bij mezelf, maar ik vind dit palette toch wel erg mooi hoor!

 8. March 18, 2016 / 1:33 pm

  Wat een mooi pallet!

 9. Saraya
  March 18, 2016 / 2:22 pm

  Wauwie wat een mooi palette!
  X

 10. Monica
  March 18, 2016 / 7:53 pm

  Het zijn niet de kleuren die ik normaal gebruik maar wel een erg mooi palette weer van Chanel.

 11. March 18, 2016 / 7:55 pm

  Wat een gaaf palette zeg! -x-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?