web analytics

Chloé Signature Eau de Parfum review

Nu het weer lente is is het volop tijd om onze bloemige geurtjes weer boven te halen. Een van mijn favorieten van de afgelopen tijd is Chloé Eau De Parfum. Deze klassieke geur is perfect voor alle leeftijden (en dus ook goed voor Moederdag!) en is fantastisch voor deze tijd van het jaar.

In dit artikel vertel ik dan ook graag meer over deze vrouwelijke geur!

Wie op zoek is naar een frisse bloemige geur die zowel volwassen als classy is kan goed terecht bij Chloé. De klassieke Chloé Eau de Parfum is namelijk dé referentie als het aankomt op zachte, bloemige geuren.

De geur bestaat al sinds 2008 en is nog steeds een van de bestverkochte parfums binnen de parfumerie. Doordat het zo’n zachte klassieke geur is is het een geur die werkelijk iedereen wel lekker vindt. Hij wordt dan ook vaak verkocht als parfum om cadeau te doen, vooral bij gelegenheden zoals Valentijn en Moederdag.

Moest je dus last minute nog op zoek zijn naar een geschikt cadeautje voor Moederdag, rep je dan snel naar de parfumerie of bestel Chloé nog snel online want ik kan je verzekeren, dit is echt een heerlijke geur.

De geurnoten van Chloé Signature Eau De Parfum bestaan uit:

  • Topnoten: Lychee, pioenroos en freesia
  • Hartnoten: Damascena roos, magnolia en lelietjes-van-dalen
  • Basisnoten: Amber en cederhout

In de top ontvouwt de geur zich met een combinatie van bloem poederige noten: een vleugje pioenroos, lychee en voorjaarsfreesia. Dit maakt het parfum luchtig, maar ook sensueel.

De rijkere kant wordt gecreëerd in het hart, door de unieke Chloé-roos, die samen gaat met magnolia, lelietje-van-dalen. De geur eindigt in de basisnoot met warme amber en elegante cederhout die het geheel lekker klassiek maken.

Het parfum bevat dus lekker veel rozen maar je hoeft zeker niet bang te zijn dat de geur té oubollig wordt en naar oma-rozen ruikt. Nee, het geheel blijft dankzij de frissere bloemen toch nog jong genoeg ruiken zonder meteen té jong aan te voelen.

Daarnaast mag je over de houdbaarheid van Chloé ook zeker niet klagen. Doordat het een eau de parfum is kun je de hele dag blijven genieten van die heerlijke bloemige geur. ‘s Ochtends voor het werk sprayen is genoeg om de hele dag door lekker te ruiken, hij vervaagt gewoonweg niet. Ook is hij lekker zuinig, met slechts 1 à 2 sprays heb je echt wel voldoende.

Ben je dus nog op zoek naar een lekker bloemig parfum dat ideaal is voor de lente? Of een parfum dat chique en volwassen genoeg ruikt zonder meteen te oubollig of te volwassen te zijn? Dan is de Chloé Signature Eau De Parfum vast iets voor jou! Ik kan hem echt oprecht aan iedere (jonge) vrouw aanraden.

De parfums van Chloé zijn o.a. verkrijgbaar via Lookfantastic, ICI PARIS XL BelgiëDouglas Nederland en Parfumswinkel.

Heb jij de parfums van Chloé al eens geroken?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?