Cien handcrème (Hydro en Anti Age)

Een tijdje terug had ik de nagellak van Cien voor jullie gereviewd. Ik was enorm onder de indruk van de kwaliteit want ze bleven goed zitten en hadden een fantastische dekking. Ik was daarom ook enorm benieuwd naar de Cien handcrème want ze lijken me echt de geschikte aanvulling op de nagellak, bij een mooie kleur horen natuurlijk ook mooie handen. Ik heb de Hydro en Anti Age varianten getest dus als je benieuwd bent of dit ook zo’n budgettoppers zijn, lees dan zeker verder.

Cien handcrème

Wat is een goede handcrème?

Een goede handcrème bestaat, in mijn ogen, uit drie eigenschappen: een goede verzorging, een lekkere geur en een structuur die ervoor zorgt dat de handen niet vet aanvoelen.

Verder is het ook altijd mooi meegenomen als een handcrème lekker snel intrekt. Zo kun je hem makkelijk doorheen de dag opnieuw aanbrengen, ook als je aan het werk bent of achter de pc zit.

Cien handcrème

Cien handcrème Hydro

De Hydro handcrème voldoet zeker aan deze eisen. Allereerst is de geur echt een meevaller bij deze Cien handcrème.

Hij ruikt lekker fris al is het wel een beetje een standaard geur. Je kunt hem het best vergelijken met zo’n typische Dove/Nivea-geur, lekker fris en niet al te opvallend. Zo’n neutrale geur kent altijd veel liefhebbers dus voor de geur moet je hem zeker niet laten.Verder is hij dus ook ideaal voor de mensen die niet graag de hele tijd dezelfde geur ruiken. Doordat deze geur zo neutraal is ruik je hem na een tijdje niet meer al te hevig.

De Hydro handcrème is ook lekker vloeibaar waardoor hij snel intrekt. Hij is wel niet extreem voedend, eerder gewoon licht hydraterend. Als je last hebt van extreem droge handen skip je deze handcrème dus beter.

Cien handcrème

Cien Handcrème Anti-age

De Cien Anti Age handcrème daarentegen is lekker dik en daardoor hydrateert hij ook iets beter. Je merkt dat deze crème inderdaad ontwikkeld is voor de iets oudere handen die een rijkere verzorging kunnen gebruiken.

Doordat de handcrème dikker is trekt hij dus trager in. Deze handcrème kun je dus beter ‘s nachts opdoen voor het slapengaan, dan heeft hij tijd genoeg om in te trekken. Of dankzij de toegevoegde SPF 10 is hij ook goed om ‘s morgens aan te brengen, alleen moet je dan niet gehaast zijn.

Van de geur ben ik helaas iets minder fan. Hij heeft nogal een sterke geur en je ruikt precies iets van alcohol terug. De geur doet mij het meest denken aan luchtverfrisser, haha! Niet meteen een handcrème die je moet kopen vanwege de prettige geur.

Cien handcrème

Hydro – Anti Age

Al bij al vind ik het prima handcrèmes. Hydro is mijn favoriet door zijn lekkere neutrale geur en door het feit dat hij zo snel intrekt. Anti Age vind ik erg fijn op momenten dat mijn handen het écht nodig hebben want ondanks de minder lekkere geur werkt hij wel super. Beide handcrèmes krijgen van mij een 7,5/10.

Cien handcrème kost € 1,99 voor 125 ml en zijn te koop bij de filialen van Lidl.

Heb jij de skincare van Cien al eens geprobeerd?

Share:

5 Comments

 1. February 14, 2015 / 10:48 am

  Hmm, luchtverfrisser…Nee, ik denk niet dat ik deze handcrèmes fijn zou vinden.

 2. February 14, 2015 / 12:24 pm

  deze lijken me wel heel fijn voor zo’n klein prijsje!

 3. beautifulday4makeup
  February 14, 2015 / 1:21 pm

  Ik had geen overdreven voeding verwacht, maar wel goed dat ze toch hydrateren

 4. sabrina
  February 15, 2015 / 7:29 pm

  Lidl is goed bezig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?