web analytics

Clarins Beauty Flash Balm

Een energieboost voor je huid in een tube, dat zou de Clarins Beauty Flash Balm moeten zijn. Deze crème zou voor een stralende en verzorgde teint moeten zorgen. Menig blogger, model én make-up artist zweert hierbij dus ik moest het natuurlijk wel proberen. In dit artikel vertel ik graag meer over de Clarins Beauty Flash Balm. Kijk je mee?

Clarins Beauty Flash Balm

De Clarins Beauty Flash Balm is al jarenlang een van de best verkochte producten binnen de parfumerie. Het is namelijk niet zomaar een normale crème zoals je zou verwachten. Nee, het is echt een instant boost in een flesje. Je kunt dit product gebruiken als primer voor make-up, om imperfecties en rimpels mee weg te blurren, om meer eclat te geven aan de huid enz.

In principe is het heel makkelijk. Je brengt het product altijd op dezelfde manier aan, alleen het moment waarop je het aanbrengt verschilt. Je brengt het aan als volgt: neem een kleine hoeveelheid van het product en breng het daarna al deppend aan op de huid. Zeker niet wrijven, aangezien het effect dan volledig verdwijnt.

Clarins Beauty Flash Balm

Als je het gewoon als snelle pick me up wilt kan je het product dus altijd wel gebruiken. Het product is licht genoeg om zowel ‘s ochtends als doorheen de dag te gebruiken. Je kunt hem verder ook gewoon als primer onder je make-up te gebruiken en zelfs óver je make-up achteraf.

Verder kun je het zelf als masker gebruiken, hiervoor heb je wel een iets royalere hoeveelheid nodig. Breng een goeie dikke laag aan op je gezicht, laat 10 à 15 minuten intrekken en haal daarna de overtollige restjes weg. Voor een vette en gecombineerde huid gaat dit waarschijnlijk too much zijn, voor een normale tot droge huid werkt het best wel prettig.

Clarins Beauty Flash Balm

Ikzelf gebruik deze Clarins Beauty Flash Balm dus vooral als make-up primer, zeker op dagen dat mijn huid er echt belabberd uitziet. Ik hou absoluut niet van plakkerige primers, al helemaal niet als ze vol siliconen zitten. Zeker niet met dit weer als alles sowieso al snel gaat plakken, vreselijk! Met dit product heb je dat plakkerige gevoel dus helemaal niet én je huid ziet er gelijk ook een heel pak beter uit.

Als masker merk ik ook wel dat het mijn huid er wat beter uitziet maar het resultaat is niet zo goed als bij een ‘gewoon’ masker. Als ik echt voor veel eclat wil gaan ga ik toch voor een normaal masker of voor een sheetmask dat daar speciaal voor gemaakt is.

Clarins Beauty Flash Balm

Een echt wondermiddel is de Clarins Beauty Flash Balm dus niet echt in mijn ogen. Het helpt wel een beetje om de huid te verzorgen en mooier te laten ogen maar echt grote problemen pakt het voor mij niet aan. Ik vind het echt een fijn product, don’t get me wrong. Maar een absolute must have waar ik nooit meer zonder zou kunnen, dat betwijfel ik. Het doet wat het belooft maar voor mij is het gewoon een extra stap in mijn routine waar ik, let’s be honest, gewoon veel te lui voor ben.

De Clarins Beauty Flash Balm kost € 35,00 en is te koop bij Douglas België en Douglas Nederland.

Heb jij al iets van Clarins geprobeerd?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?