Clarins Ombre Minérale 4 Couleurs Forest

Ik hou van oogschaduw palettes waarbij ik niet teveel na hoef te denken. Palettes gevuld met dagdagelijkse kleuren die makkelijk in gebruik zijn en dus ideaal als je haast of geen inspiratie hebt. Zo’n palette is het Clarins Ombre Minérale 4 Couleurs palette in de kleur Forest, een palette met prachtige neutrale groentinten. Kijk je mee?

Clarins Ombre Minérale

Clarins is een van mijn favoriete merken uit de parfumerie. Ze hebben een groot assortiment in make-up, huidverzorging én zonverzorging. De producten zijn wel wat aan de duurdere kant maar wel even duur als de meeste merken bij de parfumerie (zoals Chanel, Dior, Estee Lauder, …) dus het is gelukkig niet zo extreem als bv. Sisley of La Mer. Clarins wordt door de meesten wel aanzien als een ‘saaier’ merk maar ik vind dat juist goed. Voor flashy limited editions zijn er andere merken, dat verwacht ik ook niet als ik naar een parfumerie ga.

Ook het Clarins Ombre Minérale 4 Couleurs palette in Forest zouden de meeste mensen waarschijnlijk wel saai vinden. Het is namelijk een erg neutraal palette dat vooral bestaat uit groen- en bruintinten. Ik ben er juist dol op omdat ik weet dat, welke kleuren ik ook gebruik, de look altijd wel heel mooi en gesofisticeerd zal zijn.

Clarins Ombre Minérale

Alle kleuren in dit palette zijn shimmery en gaan van licht naar donker. Je hebt een hele lichte beige tint die niet zo goed gepigmenteerd is maar wel heel veel goudgele shimmers bevat. Deze kleur vind ik mooi om over een andere kleur aan te brengen of om in mijn ooghoek te gebruiken als ik geen sterke highlight wil.

Verder heb je ook nog twee mediumtinten: een bruine tint en een mosgroene tint. Deze kleuren zijn zowel droog als nat te gebruiken, waarbij ze intenser worden indien je ze nat aanbrengt. De laatste kleur is dan weer een donkerbruine tint met gouden shimmers.

Op de beige tint na zijn alle kleuren enorm goed gepigmenteerd en ze zijn makkelijk aan te brengen. Ze voelen wel droger aan dan bv. Urban Decay maar hierdoor krijg je wel minder last van fallout, wat uiteraard wel prettig is bij donkerdere kleuren.

Clarins Ombre Minérale

Is dit palette een must-have als je al veel neutrale kleuren hebt? Nee, waarschijnlijk niet. Ik vind het palette prachtig en gebruik hem meerdere keren per week maar het is nu eenmaal een neutraal palette dat makkelijk te vervangen is. Ben je nog op zoek naar een luxueus palette dat makkelijk in gebruik is en geschikt voor iedere dag? Dan kan ik je dit palette zeker aanraden!

De Clarins Ombre Minérale 4 Couleurs palettes kosten € 42,75 en zijn o.a. te koop bij Ici Paris XL.

Heb jij de make-up van Clarins al geprobeerd?

6 Comments

 1. Britt
  August 12, 2016 / 6:34 am

  Ziet er wel mooi uit!

 2. August 12, 2016 / 1:09 pm

  ik vind het toch geen verkeerd basic palette 🙂

 3. August 13, 2016 / 3:07 pm

  Dit is echt zo een super mooi palette!

 4. Shana
  August 16, 2016 / 10:25 pm

  Not bad at all! Ik hou van dit merk, o.a. van hun verzorgende lippenstiftjes (de naam ontglipt me)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?