Clarins Radiance-Plus Golden Glow Booster

Zelfbruiner is echt mijn best friend in de zomer. Ik ben nogal bleek van mijzelf maar ik kan wel heel bruin worden als ik er het geduld voor zou hebben. Dat heb ik helaas niet en dankzij het gebrek aan veel zon hier in België blijf ik dus meestal wit en moet ik teruggrijpen naar zelfbruiner. Ik ben inmiddels een pro maar ik weet dat veel mensen het niet zo goed aandurven. Gelukkig is er een heel makkelijk én foolproof product waarmee je je gezicht mooi bruin kan maken: de Clarins Radiance-Plus Golden Glow Booster. Kijk je mee naar mijn review?

Clarins Radiance-Plus Golden Glow Booster

De Clarins Radiance-Plus Golden Glow Booster is een hele unieke zelfbruiner. Het is namelijk geen mousse of spray zoals je wel gewend bent van de meeste zelfbruiners. Nee, dit is gewoon een flesje met een pipetje waarvan je slechts een paar druppeltjes mag gebruiken.

Je mengt deze druppeltjes met je dagcrème of moisturizer en op deze manier wordt de zelfbruiner verdund. Hierdoor kun je nooit te bruin of te oranje worden omdat je je eigen zelfbruiner kunt mixen en matchen naar je eigen huidskleur. Al een mooie bronze tint van jezelf? Gebruik dan drie druppeltjes. Erg bleek en snel oranje? Hou het dan bij een druppeltje.

Ik ben inmiddels wel ervaren als het op zelfbruiner aanbrengen aankomt en zelfs ik heb nog vaak moeite met het bruinen van mijn gezicht. Door mijn droge en gevoelige huid heb ik snel last van droge plekjes en hierdoor pakt de zelfbruiner dan niet zo goed. Het resultaat is dus vaak vlekkerig en/of oranje op bepaalde plekken, not cute! Door zo’n product als de Clarins Radiance-Plus Golden Glow Booster is dat probleem opgelost omdat ik de zelfbruiner kan mengen met mijn moisturizer. Mijn huid wordt dus mooi bruin en blijft tegelijkertijd goed gehydrateerd waardoor droge plekjes geen kans krijgen.

Clarins Radiance-Plus Golden Glow Booster

Ik ben alleszins fan van dit product en kan het iedereen aanraden! De meeste zelfbruiners vereisen een soort basiskleur omdat ze op echte witte huidjes snel te geel of te oranje kunnen worden. Doordat je dit product goed kunt doseren is het dus voor iedere huidskleur geschikt! Desnoods gebruik je de eerste keer maar lekker veel moisturizer en een ieniemienie druppeltje en dan zul je zien dat er helemaal niets fout kan gaan met dit product.

De Clarins Radiance-Plus Golden Glow Booster is o.a. te koop bij Ici Paris XL en kost € 22,45. Dat lijkt op het eerste zicht misschien veel maar je moet eraan denken dat je telkens maar 1 à 2 druppeltjes gebruikt en waarschijnlijk gebruik je ook niet iedere dag zelfbruiner. Je doet dus ongelofelijk lang met zo’n flesje!

Lijkt deze zelfbruiner jou iets?

Share:

5 Comments

  1. May 16, 2016 / 10:32 am

    He, ik herken mij wel in je verhaal. Soms lijkt het of mijn huid maar twee kleuren kent: wit en rood. Dan blijf ik liever wit, maar zelfbruiners zijn idd een goed hulp hierbij.

  2. May 16, 2016 / 7:41 pm

    Ben wel erg benieuwd geworden naar dit product ! liefs

  3. May 22, 2016 / 12:36 pm

    Ik kocht het vorig jaar maar om de een of andere reden heb ik het nooit gebruikt. Vreemd en dat realiseer ik mij nu pas. Oeps! Straks eens zoeken waar ik het weg gezet heb :-).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?