web analytics

Clarins Sun Care Milk-Lotion Spray SPF 50+

Een goede zonnecrème is echt een must in de zomer. Of je nu op vakantie gaat of lekker in het land blijft, je moet je altijd goed insmeren. Zelfs op dagen dat het bewolkt is kun je aardig verbranden!

Als je echt heel snel verbrand moet je zeker eens naar een SPF 50 kijkt. Ik heb inmiddels een hele fijne ontdekt: de Clarins Sun Care Milk-Lotion Spray SPF 50+.

Kijk je mee naar mijn review?

Clarins Sun Care

Een goede zonbescherming heeft voor mij een aantal eigenschappen. Het moet lekker ruiken, goed beschermen, de huid verzorgen en het mag niet plakkerig aanvoelen. Als de flacon ook nog eens makkelijk in gebruik is, dan is dat uiteraard al helemaal handig.

De Clarins Sun Care Milk-Lotion Spray SPF 50+ bevat al die eigenschappen. Het is een hele lichte mist die zich makkelijk laat aanbrengen en inwerken, zonder vieze vlekken na te laten. Hij trekt snel in en voelt niet plakkerig aan dus ideaal om mee te nemen als je naar het strand gaat.

Hij bevat een hoge factor van 50 en bevat zowel UVA als UVB filters, wat ik ook een enorme bonus vind! Hij is waterproof en zweetbestendig dus ook goed als je gaat zwemmen.

Hij is speciaal ontwikkeld voor mensen met een overgevoelige huid die, net als ik, heel snel verbranden. Doordat het een factor 50 is ben je ook nog eens extra lang beschermd en hoef je niet te snel opnieuw in te smeren.

Clarins Sun Care

Het grote voordeel aan deze spray is dat hij je huid ook gelijk lekker zacht laat aanvoelen. Hij bevat verzorgende bestanddelen waardoor het precies aanvoelt alsof je net body butter hebt aangebracht. Een verzorgde huid is erg belangrijk als je gaat zonnen want hierdoor wordt je kleurtje egaler én blijf je ook langer bruin.

Als je dus nog op zoek bent naar een zonnecrème die lang en voldoende beschermt, geen nare ongemakken met zich meebrengt én ook nog eens een verzorgende werking heeft dan moet je echt naar de Clarins Sun Care Milk-Lotion Spray SPF 50+ kijken.

Het enige nadeel van dit product vind ik de prijs want hij kost € 24,50. Ik vind het het alleszins waard omdat ik hem zo vaak gebruik!

Wat is jouw favoriete zonnecrème?

Amy
Share:

3 Comments

 1. June 8, 2016 / 10:33 am

  Fijne review! Een goede zonnebrand vind ik zijn prijs zeker waard 🙂

 2. Saraya
  June 8, 2016 / 8:33 pm

  Klinkt als een fijne zonnecréme 🙂
  X

 3. Karlien - Polished Cats
  June 8, 2016 / 8:49 pm

  oh deze klinkt wel goed
  en hiermee zal je niet snel verbranden lijkt mij

  liefs
  Karlien

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?