web analytics

Clay And Glow Foaming Micellair Makeup Remover

Micellaire reinigers zijn een fantastische manier om make-up, talg en andere viezigheid van je gezicht te verwijderen. Ieder merk heeft er tegenwoordig al wel eentje dus je vraagt je waarschijnlijk wel af: Amy, waarom vertel je ons nu weer over micellair water?

Wel, omdat er sinds kort een nieuw én zeer innovatief micellair product gelanceerd werd: de Clay And Glow Foaming Micellair Makeup Remover. De naam verklapt het al een beetje: het gaat hier om een micellaire reiniger die schuimt.

Wat het product precies allemaal doet en hoe het dan wel werkt, dat lees je in dit artikel!

Micellaire reinigers zijn het perfecte product om make-up te verwijderen en om de huid te reinigen. Echter durven ze de huid nogal eens uit te drogen of te irriteren.

Daarom lanceerde Clay And Glow, hét merk bij uitstek als je een gevoelige huid hebt, recent de Foaming Micellair Makeup Remover. Deze micellaire reiniger behoudt de pH-waarde van de huid
en beschermt deze daarom tegen uitdrogen.

De Foaming Micellair Makeup Remover is een uniek product dat eigenlijk alles doet wat je helemaal niet zou verwachten. Als ik denk aan een schuimend reinigingsproduct, dan denk ik automatisch aan een agressieve reiniger die de huid uitdroogt. Goed voor mensen met een vette huid maar iets minder geschikt voor de droge huid.

Wel, deze makeup remover doet dus het compleet tegenovergestelde. Hij schuimt MAAR hij droogt de huid dus helemaal niet uit, hij hydrateert ze zelfs. Je mag hem zelfs rondom de ogen gebruiken want hij pikt of irriteert de huid dus ook niet.

Naast het feit dat hij zo goed reinigt zorgt hij ook nog eens voor een stralende teint. De reiniger bevat namelijk AHA (ook wel beter bekend als lactic acid of melkzuur), een peelend ingrediënt dat de dode huidcellen losweekt waardoor je ze makkelijker kunt verwijderen. Door komaf te maken met dode huidcellen oogt de huid stralender en gezonder.

Ook bevat het product aloë vera gel, een hydraterend, ontstekingsremmen én vitaminerijk ingrediënt waar ieder huidtype zeker baat bij heeft.

Ben je dus nog op zoek naar een fijn reinigingsproduct dat niet alleen je make-up verwijdert maar tegelijkertijd ook een verzorgende werking heeft? Probeer de Clay And Glow Foaming Micellair Makeup Remover dan zeker eens een keertje.

Make-up verdwijnt als sneeuw voor de zon én je huid voelt na het reinigen ook nog eens lekker zacht en gehydrateerd aan i.p.v. dat je last krijgt van een droog en/of trekkerig gevoel. Zeker als je last hebt van een droge of gevoelige huid zou je deze makeup remover moeten toevoegen aan je huidverzorgingsroutine.

Benieuwd geworden? De Clay And Glow Foaming Micellair Makeup Remover is verkrijgbaar bij Clay And Glow en ICI PARIS XL voor € 20,95.

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?