web analytics

Clay And Glow Protecting Face Sunscreen SPF 30

Nu het weer stilaan warmer en zonniger wordt wordt het ook belangrijker om onze huid optimaal te beschermen tegen de zon. De zon is namelijk dé #1 boosdoener als het aankomt op zowel huidveroudering als huidkanker. Het is dus zeker wel een must om je huid zéker in de zon goed te beschermen.

Een goede manier om dat te doen is met de Clay And Glow Protecting Face Sunscreen SPF 30. Deze gloednieuwe zonbescherming van Clay And Glow is namelijk een echte musthave in je dagelijkse huidverzorgingsroutine. Hij beschermt niet alleen tegen de zon maar ook tegen het blauwe licht van je beeldscherm. Ideaal toch?

Ik gebruik deze nieuwe zonnebrand ondertussen al een paar weken dus het leek me het ideale moment om er meer over te vertellen. Kijk je mee?

Een goede zonnecrème moet voor mij de volgende eigenschappen hebben:

  • voldoende bescherming bieden
  • niet plakken
  • geen witte waas achterlaten
  • niet vloeken met make-up

Als een zonbescherming aan deze eigenschappen voldoet kan ik spreken van een goede zonnecrème. Een voorbeeld van zo’n goede zonnecrème is de nieuwste Clay And Glow Protecting Face Sunscreen SPF 30.

Deze ultieme SPF 30 biedt bescherming tegen UVA- en UVB-straling, beschermt de huid tegen blauw licht (beeld)schermen, laat geen witte waas achter en wordt snel geabsorbeerd door de huid waardoor hij dus ook perfect onder je make-up kan.

Doordat hij zo lekker snel intrekt en goed onder je make-up past is het dus ook dé ideale zonbescherming om dagdagelijks te gebruiken. Hij is zelfs perfect om op donkere, bewolkte dagen te gebruiken want de Protecting Face Sunscreen SPF 30 bevat namelijk ook een Blue Light Defense formule, waardoor het product je huid ook beschermt tegen blauw licht van je beeldscherm of telefoon!

Dankzij zijn lichte formule, die zeer makkelijk uit te smeren is, is het dus ook echt wel een plezier om ‘s morgens aan te brengen. Je hoeft niet perse extra veel tijd uit te trekken om deze zonnebrand aan te brengen aangezien hij vrijwel meteen in de huid trekt.

Hij heeft ook een zeer lichte, tropische geur die zeer aangenaam is tijdens het aanbrengen maar waar je verder niet zo veel van merkt. Je hoeft je dus niet de hele dag te storen aan zo’n typische zonnebrandgeur.

Dankzij de Clay And Glow Protecting Face Sunscreen SPF 30 heb je dus eigenlijk geen excuus meer om geen zonnebrand te smeren. Hij smeert snel en makkelijk uit, voelt niet vet aan, laat geen witte waas achter én beschermt de huid tegen UVA- en UVB-straling maar dus ook tegen het blauwe licht van beeldschermen.

Moest je dus nog op zoek zijn naar een dagdagelijks product om je huid mee te beschermen, dan kan ik je deze zeker aanraden.

De Protecting Face Sunscreen SPF 30 kost € 29,95 en is o.a. verkrijgbaar bij Clay & Glow zelf alsook bij ICI PARIS XL België.

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?