Clinique Pop Lipstick 13 Love Pop

Ben jij iemand die graag lipsticks draagt maar ze vaak laat liggen omdat ze je droge lippen benadrukken en verder uitdrogen? Dan moet je de Clinique Pop Lipsticks zeker eens een keertje proberen.

Deze lipsticks hebben in ingebouwde primer waardoor je lippen niet alleen een mooie kleur krijgen maar ook goed gehydrateerd worden. Benieuwd geworden? In dit artikel laat ik de Clinique Pop Lipstick in de kleur 13 Love Pop aan jullie zien!

Wat is er zo speciaal aan de Clinique Pop Lipstick?

De Clinique Pop Lipsticks zijn verzorgende lipsticks die eveneens ook een primer bevatten. Door de sheaboter en murumuruboter gaat de lipsticks de lippen intensief voeden.

De ingebouwde primer zorgt er dan weer voor dat de lipstick de hele dag blijft zitten, ondanks alle ‘vette’ ingrediënten.

Verder hebben de Clinique Pop lipsticks ook een zeer intense pigmentatie waardoor ze lekker veel kleur afgeven op de lippen.

Met een Clinique Pop Lipstick krijg je dus een beetje vanalles. Je krijgt een langhoudende lipstick met veel pigment én met de nodige verzorging. Daarom vind ik de Pop lipsticks ideaal voor koudere periodes.

Clinique Pop Lipstick primer

13 Love Pop 

Ik heb natuurlijk zelf ook een Clinique Pop Lipstick getest die ik erg fijn vind en die ik dan ook graag aan jullie wou tonen! De kleur die ik heb is #13 Love Pop.

Love Pop is een donkerroze lipstick met gouden shimmers er doorheen. Deze shimmers zie je op de lippen gelukkig niet al te sterk terugkomen, ze zorgen vooral voor een mooie, natuurlijke glans.

Clinique Pop Lipstick 13 Love Pop swatch

De kleur lijkt op je huid redelijk opvallend maar eens op de lippen vind ik het effect best nog wel subtiel. Zoals je kunt zien geeft de lipstick een zeer glanzend, gezond effect.

Op het moment dat ik deze foto’s maakte waren mijn lippen écht goed kapot, tot bloedens toe zelfs. Hier kun je echter niets van zien zodra je deze Clinique Pop lipstick aanbrengt.

Clinique Pop Lipstick 13 Love Pop

Zoals ik dus al zei: het is echt de perfecte lipstick op momenten dat je lippen er gewoon niet goed uitzien. Het is het ideale redmiddel om kapotte winterlippen te verdoezelen én te verzorgen.

De Clinique Pop Lipsticks kosten € 23,50 en zijn verkrijgbaar via ICI PARIS XL.

Wat vind jij van deze lipstick? 

3 Comments

  1. February 10, 2020 / 10:31 am

    Niet echt een kleurtje voor mij, maar je hebt er wel een duidelijke review over geschreven!

  2. February 10, 2020 / 3:31 pm

    Dit lijkt een erg fijne lipstick, mooie kleur ook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?