web analytics

Clinique Take The Day Off makeup remover

Er zijn zo van die producten die je telkens opnieuw blijft kopen omdat ze zó goed zijn. Voor mij behoort de Clinique Take The Day Off makeup remover zeker tot die categorie. Ik heb al enorm veel removers geprobeerd die ook goed zijn, al steekt deze van Clinique er toch bovenuit. Daarom wil ik jullie graag meer vertellen over dit product! Als je benieuwd bent naar mijn review, lees dan zeker verder.

Clinique Take The Day Off

Ik ben nogal lui als het op make-up weghalen aankomt. Het is niet zo dat ik de stap oversla maar het is zeker niet met volle goesting. Ik draag, al zeg ik het zelf, best veel make-up dus het duurt altijd even voor alles eraf is. Zeker als ik waterproof oogpotlood en valse wimpers draag want dat duurt gemiddeld toch wat langer om alles er af te krijgen.

Als ik ‘s avonds laat thuis kom of erg moe ben heb ik geen zin meer om nog te gaan schrobben. Een goede remover die snel en grondig reinigt is dus zeker een must voor mij.
De Clinique Take The Day Off makeup remover is al jaren een van mijn favorieten. Zeker niet een van de goedkoopste reinigers maar ik koop hem toch telkens weer opnieuw. Op dagen waarop ik weinig make-up draag ga ik vaak voor die van Louis Widmer.

Deze remover reinigt zeer mild en haalt oogschaduw en mascara keurig weg. Op dagen dat ik falsies of waterproof oogpotlood draag heb ik toch iets steviger nodig. Op zo’n momenten haal ik altijd mijn Clinique Take The Day Off weer boven omdat die toch het allerbest werkt.

Clinique Take The Day Off

Werking

Deze reiniger bestaat uit twee fasen die je mixt door het flesje te schudden. Een van deze fasen is een olie en olie is ideaal om hardnekkige make-up mee weg te halen. Ik doe een aantal druppels op een wattenschijfje, duw dit tegen mijn oog et voila: mijn make-up is volledig weg. Dit allemaal zonder dat ik echt hoef te schrobben of te wrijven.

Zelfs de wimperlijn van mijn valse wimpers komt er gelijk mee af. De olie is zelfs zo sterk dat ik de wimperlijm ook gelijk van mijn falsies kan aftrekken. Hierdoor kan ik zelfs een paar goedkope falsies een keer of vijf gebruiken, doordat de wimperlijm er niet aan blijft hangen.

Verkrijgbaarheid

De Clinique Take The Day Off makeup remover kost rond de € 23 en is verkrijgbaar bij de parfumerie.

Met welk product haal jij je make-up weg?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

8 Comments

 1. Christine
  April 11, 2017 / 8:16 am

  Wauw klinkt indrukwekkend!

 2. April 11, 2017 / 1:40 pm

  Klinkt als een fijn product! Ik heb hem nog nooit geprobeerd maar ben wel nieuwsgierig geworden.

 3. Femke Huitink
  April 11, 2017 / 3:07 pm

  Ik ben gek op de producten van Clinique!

 4. April 11, 2017 / 4:45 pm

  Lijkt me een heerlijke product. Zelf gebruik in een milde renigingsgel van nivea.. M’n huid is erg gevoelig.. Leuke Blog.. Keep up the good work 💗

 5. Karlien - Polished Cats
  April 11, 2017 / 9:27 pm

  Klinkt echt wel goed zeg

  liefs
  Karlien

 6. April 12, 2017 / 9:25 pm

  Ik ben niet zo’n fan van deze remover.
  Heb hem al enkele keren geprobeerd maar hij doet niet voldoende voor mij.
  Ik gebruik soms wel ‘Take the day off cleansing bakm’ die vind ik echt super!

  Ilona

 7. April 13, 2017 / 5:10 pm

  Ik heb alleen maar goeds over deze lijn gehoord!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?