Coastal Scents Winterberry palette

Ik heb fántastisch nieuws want Coastal Scents is sinds kort ook in Nederland en België te koop. Vroeger moest je het altijd vanuit Amerika bestellen en dan had je gelijk een hele hoop verzend- en douanekosten er bovenop. Nu is dat dus niet meer nodig dus ik heb eindelijk het Coastal Scents Winterberry palette van mijn wishlist kunnen afstrepen. Vandaag laat ik dit prachtige palette zien!

Coastal Scents Winterberry

Coastel Scents is al jaren een cultmerk in de beautywereld. Ze waren de eerste webshop die de 88 palettes verkocht maar ook na die hype zijn ze altijd bekend gebleven. Hun producten zijn kwalitatief zeer goed en tegelijkertijd ook zeer betaalbaar, daarom zijn veel mensen fan van het merk. Het enige nadeel was de verkrijgbaarheid want een webshop in Amerika is niet evident. Je betaalt je blauw aan verzendkosten en bij hoge bedragen komen daar ook nog eens douane- en invoerkosten bij. Tegelijkertijd is het ook nog hopen dat je pakje heelhuids aankomt want de goedkoopste verzendoptie is meestal niet echt veilig voor fragiele producten.

Inmiddels kun je het merk gewoon in Nederland bestellen want de webshop Dermarolling heeft sinds kort een redelijk groot assortiment aan Coastal Scents producten, waaronder ook het Coastal Scents Winterberry palette. Het Coastal Scents Winterberry palette stond al jaren op mijn wishlist dus ik ben blij dat ik het eindelijk in huis heb.

Coastal Scents Winterberry

Het Winterberry palette is gevuld met de Hot Pots van Coastal Scents. Dit zijn eyeshadows die je los zonder doosje kunt kopen en die je daarna in een palette kunt stoppen, zoals je ook bij MAC en Inglot kan doen. Dit Winterberry is een premade palette maar je kunt de oogschaduwkleuren er dus ook gewoon uithalen als vervangen. Het is dus exact hetzelfde principe maar gewoon in een vast kleurschema.

Het palette bevat koele kleuren met vooral roos- en paarstinten. Vandaar ook de naam Winterberry aangezien de kleuren gebaseerd zijn op wilde bessen. Er zitten zowel lichte als donkere kleuren in het palette dus je krijgt een zeer uitgebreid scala aan kleuren.

De Hot Pots die in dit paletten zitten zijn: Light Pink, Silver Lilac, Light Plum, White Silver, Mauve Frost, Amethyst, Steel Grey, Thulian Pink, Tyrian Purple, Lavender, Raisin Berry en Regalia Purple.

Coastal Scents Winterberry

De pigmentatie is bij bijna alle kleuren top. De lichtere kleuren zijn iets minder aanwezig en ook wat korreliger maar verder kan ik écht niet klagen over deze kleuren. Ze voelen allemaal zeer romig aan en zijn intens van kleur, ook na het aanbrengen op de oogleden. Zelfs bij het blenden blijven de kleur intens genoeg!

Buiten de fijne pigmentatie is het ook gewoon een stevig doosje met een grote spiegel. Je betaalt slechts € 14,99 voor dit palette maar toch voelt het geheel kwalitatief goed aan. Zowel de verpakking als de inhoud kon me zeker bekoren!

Coastal Scents Winterberry

Benieuwd geworden naar de producten van Coastal Scents? Je vindt ze vanaf nu dus gewoon bij de Dermarolling webshop! Voor slechts € 5,99 leveren ze naar België dus dan hoef je je zeker geen douanekosten op de hals te halen ;-).

Wat vind jij van het Winterberry palette?

4 Comments

 1. November 19, 2016 / 11:20 am

  Mooie kleuren. Ben benieuwd hoe ze uitpakken in een ooglook.

 2. Britt
  November 19, 2016 / 8:49 pm

  Wat een mooie kleuren, perfect voor aankomend seizoen maar ook zeker de warmere periodes!

 3. Nienke Hilbrands
  November 20, 2016 / 10:48 am

  Prachtig palette! Heel erg mooi pigment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?