Collistar Aftersun Rebalancing Shampoo review

Nu we volop in de zomer zitten is het óntzettend belangrijk om onze huid en ook ons haar goed te beschermen en te verzorgen. Of je nu in de zon gaat liggen of geregeld een frisse duik in het zwembad neemt, het komt de gezondheid van je haar niet ten goede.

Gelukkig valt er wel iets aan te doen! Zo kun je je haar na het zwemmen reinigen met een after sun shampoo. Een goed voorbeeld hiervan is de Collistar Aftersun Rebalancing Shampoo.

Met deze fijne shampoo wordt je haar niet alleen lekker schoon maar tegelijkertijd ook goed verzorgd. In dit artikel vertel ik meer over dit product!

In de zomer krijgt je haar het zwaar te verduren. Zeezout, zand, chloor en zonneproducten blijven allemaal achter in je haar en dat is natuurlijk nefast voor de gezondheid voor je haar. Ook hebben zonnestralen een nadelig en uitdrogend effect op de haarvezels.

Daarom is het zeer belangrijk om extra goed voor je haar te zorgen door een speciale after sun shampoo te gebruiken. Je leest het goed: after sun bestaat dus niet alleen voor je (verbrande) huid maar ook voor je haar!

Een fijne shampoo om na het zonnen te gebruiken is deze Collistar Aftersun Rebalancing Shampoo.

Deze shampoo bevat, net zoals een gewone after sun crème, aloë vera. Daarnaast bevat deze shampoo ook plantaardige proteïnen en vitaminen die ervoor zorgen dat het haar van binnenuit weer hersteld wordt. Als je in de zomer snel last hebt van pluizig of uitgedroogd haar, dan is zo’n after sun shampoo eigenlijk onmisbaar!

Ook zal je haar door de Collistar Aftersun Rebalancing Shampoo makkelijk doorkambaar worden. Ideaal als je zelf snel last hebt van klitten of kindjes hebt die het vreselijk vinden om hun haar te laten kammen! 😉

Zeker als je gekleurd haar hebt is het ook zeer belangrijk om zo’n after sun shampoo te gebruiken. Gekleurd haar geeft sneller af door schadelijke invloeden van buitenaf dus een goede verzorging is echt wel nodig.

Deze Collistar Aftersun Rebalancing Shampoo is daarnaast ook nog eens lekker mild qua reiniging waardoor hij helemaal geschikt is voor gekleurd haar.

Ook mooi meegenomen: de speciale tensioactieve stoffen in deze shampoo zijn biologisch afbreekbaar dus je hoeft niet bang te zijn dat je schade toebrengt aan de natuur tijdens het zwemmen!

Ben je deze vakantie van plan om geregeld te gaan zwemmen, naar het strand te gaan of veel buiten te vertoeven? Bekijk de Collistar Aftersun Rebalancing Shampoo dan zeker eens. Je haar zal je dankbaar zijn!

Deze shampoo kost gemiddeld rond de € 13,00 en is verkrijgbaar bij Douglas en ICI PARIS XL België.

Let jij tijdens de zomer extra op de verzorging van je haar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?