Collistar Nero Sublime Black Precious Scrub-Mask

Een gitzwarte scrub voor je lichaam die je ook als masker kunt gebruiken? Het lijkt misschien niet echt aantrekkelijk maar het werkt wél. Dat bewijst de Collistar Nero Sublime Black Precious Scrub-Mask Body. Het is echt een uniek product dus ik wou het jullie perse laten zien. Kijk je mee?

Collistar Nero Sublime

De Collistar Sublime Black Precious Scrub-Mask Body is een zeer uniek product. Laat je vooral niet afschrikken door de zwarte kleur want de werking is écht wel super. Dit product heeft een 4-voudig effect:

1. exfolieert, vernieuwt de huid en maakt glad
2. regenereert, hydrateert en revitaliseert
3. ontgift en zuivert
4. verheldert de huid, die meteen subliem oogt

Collistar Nero Sublime

Je kunt het product dus op meerdere manieren gebruiken. De meest logische manier is het gebruiken als scrub. Het scrubbende effect komt het best tot z’n recht als je het product aanbrengt op een droge huid, waarbij je focust op de ruwe huid (ellebogen, voeten en knieën).

Ook kun je het product als masker gebruiken, iets wat ik echt heel speciaal vond! Je kunt het product heel licht op de droge huid masseren en dan 5-10 minuutjes laten inwerken. Hierdoor krijgt het product de tijd om in te trekken en de huid goed te verzorgen. De scrub zorgt er bij het afspoelen voor dat je huid zijdezacht aanvoelt. Dit leek me eerst wat overbodig maar ik merkte zeker verschil na gebruik. Je hoeft ook niet bang te zijn dat je huid zwart overblijft want je spoelt alles er gelijk mee af!

Collistar Nero Sublime

Niet alleen de werking is fantastisch, ook de geur en de hele beleving is hémels. De geur van de scrub deed me gelijk aan kappersshampoo denken en het luxe gevoel dat je na een kappersbezoek overhoudt. Door je lichaam helemaal in te smeren en het als masker te gebruiken creëer je echt zo’n spa momentje, waarbij je helemaal tot rust kunt komen. Ik ga dit product echt in mijn zondagse routine opnemen zodat ik iedere zondag wat extra me-time heb, heerlijk!

Collistar Nero Sublime Black Precious Scrub-Mask Body kost € 53,95 en is verkrijgbaar bij de parfumerie en luxe gesorteerde drogisterij.

Zou jij een zwarte scrub durven gebruiken?

Share:

9 Comments

 1. Britt
  February 3, 2017 / 7:10 am

  Klinkt als een geweldig masker vind ik!

 2. February 3, 2017 / 9:32 am

  Toevallig ken ik deze en ik deel je mening echt absoluut!

 3. Elles
  February 3, 2017 / 5:13 pm

  Wow, dat ziet er super goed uit! Ben er wel benieuwd naar, maar helaas hangt er wel een prijskaartje aan…
  Liefs,
  Elles

 4. February 3, 2017 / 9:59 pm

  Bedankt voor je review. Collistar is een goede merk dit zal ook vast goed zijn.

 5. February 3, 2017 / 11:28 pm

  Ik hem m al eens geprobeerd en eerst vond ik de plakkerigheid niet fijn en nadien kreeg ik een allergische reactie op dit masker. Een no-go voor mij dus 🙂
  Maar begrijp zeker waarom dit voor veel mensen wel een top product is.

  Ilona
  http://www.artthisisart.com

 6. February 4, 2017 / 11:00 am

  Zalig scrubje! De geur is hemels!
  Liefs,
  Eefje

 7. February 4, 2017 / 3:21 pm

  Ik zou het wel aandurven! Ik heb al eens een body scrub van Collistar gebruikt en die vond ik erg fijn. Wat apart dat je hem ook als masker kan gebruiken! Klinkt erg interessant!

 8. Christine
  February 5, 2017 / 8:42 am

  Fijn product lijkt me! Alleen vraag ik me soms af wat je dan die 10-15 minuten in de douche of het bad doet terwijl het masker intrekt haha!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?