web analytics

Concealers voor een lichte huid

Als je een zeer lichte huid hebt is het vaak best wel lastig om een geschikte foundation of concealer in jouw tint te vinden. De meeste merken slaan de zeer lichte huid meestal gewoon over, zeker als je in de winkels gaat kijken.

Gelukkig zijn er tegenwoordig online wel wat alternatieven te vinden nu steeds meer merken een groter assortiment aan kleuren verkopen.

In dit artikel zet ik dan ook de beste concealers voor een lichte huid op een rijtje!

Makeup Revolution Conceal and Define concealer (hier te koop voor € 4,95)

De Makeup Revolution Conceal and Define concealer is een lichtgewicht concealer die zowel roodheden, onzuiverheden als donkere kringen makkelijk bedekt. Deze concealer bestaat uit ontzettend veel verschillende tinten zodat je zeker kunt zijn dat er voor iedere huidskleur wel een geschikte tint verkrijgbaar is.

Als je een lichte tot zeer lichte huid hebt kun je terecht bij de kleuren C.01, C.05 en C1, afhankelijk van de ondertoon van je huid.

NYX Can’t Stop Won’t Stop concealer (hier te koop voor € 8,95)

De NYX Cosmetics Can´t Stop Won´t Stop Contour Concealer is een intens gepigmenteerde concealer waarmee je makkelijk en snel elke oneffenheid wegwerkt. Hij staat bekend omwille van zijn lange houdbaarheid en makkelijk te blenden formule.

Met de kleuren Pale, Fair en Alabaster zit je met een (zeer) lichte huid wel goed!

LA Girl HD Pro Conceal (hier te koop voor € 4,95)

Wie op zoek is naar een concealer voor een lichte huid met voldoende dekking kan goed terecht bij LA Girl. Hun HD Pro Conceal wordt door menig make-up artist gebruikt op sets en fotoshoots dus je mag er zeker van zijn dat deze concealer alles netjes bedekt.

Heb je een lichte tot zeer lichte huid? Dan moet je zeker eens kijken naar de kleuren Fairest, Vanilla en Porcelain. Al deze tinten zijn licht genoeg, alleen de ondertoon verschilt onderling een beetje.

Maybelline Instant Age Rewind (hier te koop voor € 6,50)

Het Maybelline Instant Age Rewind concealer gamma bevat de beste concealers voor een lichte huid. Deze concealer is perfect om onder de ogen te gebruiken of om roodheden mee te verdoezelen. Dankzij de vloeibare textuur en handige sponsapplicator blendt deze concealer als geen ander!

Als je een (zeer) lichte huid hebt zullen de kleuren 00 Ivory en 01 Light vast heel erg goed matchen met jouw huid.

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?