Darphin Petal Infusion Lip Oil Calendula

Een lipolie geïnfuseerd met bloemblaadjes, klinkt toch te gek voor woorden? Bij Darphin kan dat wel want sinds kort hebben ze de Darphin Petal Infusion Lip Oil. Deze drie lipoliën zitten boordevol verzorgende botanische oliën om je lippen te voeden, te verjongen en te verzachten. Ik testte de variant met Calendula en stel deze graag aan je voor!

Darphin Petal Infusion Lip Oil

Geïnfuseerde lipolie

De Darphin Petal Infusion Lip Oils zijn lipoliën met een infusie van bloemblaadjes. Deze bloemblaadjes zijn op hun beurt dan weer geïnfuseerd met voedende botanische oliën. Deze Lip Oils bevatten de volgende ingrediënten:

  • Voedende Abrikozen-en Druivenpitoliën voor een stralende gloss
  • Vitamine E om droge lippen te voorkomen en de huidbarrière te beschermen
  • Omega 6 en Omega 9 om voor vollere lippen te zorgen
  • Echte bloemblaadjes

Er zijn in totaal drie verschillende varianten: de Blauwe Korenbloem (verzachtend), Calendula (verjongend) en Rozen (voedend). Iedere Darphin Lip Oil heeft zijn eigen unieke smaak en werking.

Darphin Petal Infusion Lip Oil

Darphin Petal Infusion Lip Oil met Calendula

Ik heb de Calendula variant in mijn bezit, deze zou voornamelijk op verjonging moeten werken. Ik ben nog maar 25 en heb dus niet zoveel last van collageenverlies in mijn lippen dus of hij daar echt tegen helpt kan ik niet met zekerheid zeggen.

Wat ik wél merk is dat mijn lippen zowel na gebruik als op langere termijn wel iets voller aanvoelen en gewoon ook beter gehydrateerd. Ze voelen gewoon gezonder en minder trekkerig en droog aan.

Darphin Petal Infusion Lip Oil

De olie is ook heel erg fijn op je lippen. Iedere Darphin lipolie heeft een andere smaak en de smaak van de Calendula is wel heel speciaal! Deze lipolie proeft namelijk naar fruit (appelsien, limoen, kokosnoot en appel) met daar een zoete toets van honing door. Zalig!

Het andere leuke aan deze lipoliën is dat de infused bloemblaadjes echt zichtbaar zijn. Ze zitten gewoon in de olie verwerkt waardoor je ze heel mooi ziet zitten in de verpakking. De blaadjes bewegen ook gewoon mee zodra je de olie open maakt en de applicator eruit haalt. Echt heel uniek om te zien!

Conclusie

Ik vind de Petal Infusion Lip Oil Calendula dus echt wel een fijn product. Het ziet er echt supermooi uit, voelt fijn aan op de lippen en geeft ze een gezonde look.

Toch vind ik het geen absolute musthave omdat je ook datzelfde effect kunt bereiken met een goedkoper product. Misschien omdat ik de volledige werking niet heb kunnen testen omdat hij vooral verjongend zou moeten werken. Ik vond het dus zeker niet verkeerd maar ook niet wow, al ga ik hem zeker met veel plezier blijven gebruiken.

De Darphin Lip Oils hebben een aanbevolen verkoopprijs van € 20 en zijn te koop bij de apotheek.

Lijkt dit product jou iets?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?