web analytics

De aller beste lippenbalsem voor droge lippen

Nu de temperatuur weer flink gedaald is hebben we vaker last van droge en beschadigde lippen. Droge lippen kunnen zeer pijnlijk en vervelend zijn dus het is zeker belangrijk om dit probleem meteen goed aan te pakken.

Een fijne lippenbalsem voor droge lippen is dus zeker geen overbodige luxe. Helaas zijn er wel veel producten op de markt die veel beloven maar weinig doen. Daarom heb ik de laatste jaren ontzettend veel lippenbalsems geprobeerd om zo te ontdekken welke lippenbalsems nu werkelijk het best werken.

Ben je benieuwd naar de aller beste lippenbalsem voor droge lippen? In dit artikel zet ik een aantal goede producten op een rijtje!

Nuxe Rêve de Miel lippenbalsem (hier te koop)

De beste lippenbalsem voor droge lippen? Dat is zeker weten deze van Nuxe!

Ik ontdekte de Nuxe Rêve de Miel lippenbalsem voor het eerst in de Nuxe adventskalender en sindsdien is het een van mijn grote favorieten geworden.

De Rêve de Miel lippenbalsem is lekker vettig, hij heeft echt wel de textuur van een dikke balsem. Doordat hij zo dik is werkt hij heel erg goed bij zeer droge lippen die bijna op barsten staan. Bij beschadigde lippen doet hij niet zo heel veel, het is vooral bij droge, onbeschadigde lippen dat hij z’n werk goed doet.

Ook heel erg mooi meegenomen: de smaak van deze lippenbalsem is ook zeer aangenaam dus het is zeker geen straf om deze regelmatig aan te brengen!

Kneipp Repair & Prevent lippenbalsem (hier te koop)

Ben je op zoek naar de beste lippenbalsem voor beschadigde lippen om ze net dat tikkeltje verder te beschermen en om erger te voorkomen? Dan ben je bij Kneipp aan het juiste adres!

De Kneipp Repair & Prevent lippenbalsem legt een lekker dikke beschermlaag rond de lippen. Het is dan ook het ideale product om te gebruiken als je naar buiten wilt en het is koud of er staat een sterke wind.

Hij heeft een typische Labello-achtige lippenbalsem smaak maar gelukkig verdwijnt dit ook wel weer vrij snel. Hij is ook lekker vettig dus je mag er zeker van zijn dat je lippen voldoende beschermd worden.

Farsali Unicorn Antioxidant Lip Mask (hier te koop)

Het Farsali Unicorn Antioxidant Lip Mask is het perfecte product om ‘s avonds te gebruiken om je lippen net dat tikkeltje extra te werken.

Het is geen typische lippenbalsem die de lippen gaat herstellen  of beschermen. Nee, hij werkt eerder preventief en zorgt ervoor dat je lippen in topconditie blijven zodat er achteraf minder schade zal ontstaan.

Je gebruikt dit maskertje dus voor het slapengaan zodat je de ochtend erna opstaat met volle, glanzende en vooral gezonde lippen.

Dr. Hauschka Lippenverzorgingsstift (hier te koop)

De Dr. Hauschka Lippenverzorgingsstift is een lippenbalsem op natuurlijke basis die boordevol olie zit. Hij werkt dus extreem verzorgend en tovert zelfs de meest droge lippen om tot zachte, stralende lippen.

Doordat hij op natuurlijke basis is hoef je dus ook niet bang dat je veel troep binnenkrijgt. Het enige nadeel aan deze lippenbalsem is dat, doordat hij natuurlijk is, de smaak helemaal niet zo prettig is. Hij proeft nogal ‘groen’ zeg maar! 😉

Moest de smaak van je lippenbalsem je niet zo storen en je hebt écht extreem droge lippen, dan is deze van Dr. Hauschka zeker een van de beste lippenbalsems voor droge lippen!

Heb jij vaak last van uitgedroogde lippen?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?