web analytics

De beste foundations bij ICI PARIS XL

Bij de parfumerie ICI PARIS XL kun je een groot assortiment aan foundations vinden waardoor de keuze soms nogal overweldigend kan zijn. Welke foundation geeft nu de juiste dekking die je zoekt? En welke foundation is nu écht elke cent waard? Ik zocht het voor je uit!

Benieuwd? Dit zijn de beste foundations bij ICI PARIS XL:

Estee Lauder Double Wear (hier te koop voor € 52,90)

Estee Lauder Double Wear is een van dé beste foundations bij ICI PARIS XL. Hij is extreem langhoudend en is daarom de ideale foundation voor de vette of gecombineerde huid. Hierdoor is het ook de perfecte foundation om tijdens de warme zomermaanden te dragen.

De foundation geeft een volledige dekking maar zonder een maskereffect te veroorzaken. Hij is verkrijgbaar in een groot assortiment aan kleuren en ondertonen waardoor iedereen wel de geschikte kleur kan vinden.

Chanel Vitalumière Aqua (hier te koop voor € 52,50)

Wie niet van het gevoel van een echte dekkende foundation houdt zal zeer blij worden van de Vitalumière Aqua van Chanel. Deze foundation is eigenlijk meer een soort fluïde en geeft dus een zeer lichte en natuurlijke dekking aan de huid. Hierdoor is hij ook heel erg fijn voor mensen met een droger huidtype.

Als je op zoek bent naar een subtiel resultaat maar toch wat oneffenheden of roodheid wilt camoufleren is deze foundation perfect aangezien je hem helemaal niet ziet zitten.

BE Creative Diamond Dew Glow (hier te koop voor € 21,95)

De Diamond Dew Glow van BE Creative is de perfecte foundation voor mensen met een drogere huid en een doffere teint. Hij geeft een natuurlijke glans aan de huid zonder dat je er uit komt te zien als een glanzende discobal.

De dekking van deze foundation is vrij goed maar is dankzij zijn fijne, dunne formule ook heel erg goed op te bouwen tot een volledige dekking.

Clinique Even Better (hier te koop voor € 35,50)

Een van de beste foundations bij ICI PARIS XL als je tegelijkertijd ook op zoek bent naar wat extra huidverzorging binnen je foundation. Deze foundation is namelijk specifiek ontwikkeld om pigmentvlekken te camoufleren én om nieuwe pigmentvlekken tegen te gaan.

Hij geeft een zeer natuurlijke dekking die goed op te bouwen is moest je toch nog wat meer willen camoufleren. Hij is ook hypoallergeen en goed geschikt voor mensen met een gevoeliger huidtype.

IT Cosmetics CC+ Cream (hier te koop voor € 44,90)

De ultieme mix tussen huidverzorging en make-up, dat is deze CC+ Cream van IT Cosmetics. Hij zit boordevol antioxidanten, werkt als antiaging én bevat ook nog eens SPF50 waardoor je huidverzorging nog wat extra tegengaat. Dankzij al zijn verzorgende ingrediënten voelt deze CC Cream heel erg goed aan op de huid.

Daarnaast geeft deze crème ook een zeer goede dekking waardoor oneffenheden en roodheden perfect gecamoufleerd worden. Dé perfecte foundation als je het mij vraagt!

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?