web analytics

De beste gezichtsmaskers voor de vette huid

Een vette huid (met of zonder onzuiverheden) zorgt voor een specifieke aanpak. Je wilt de huid namelijk goed verzorgen maar je wilt de talgklieren ook niet overactiveren waardoor je huid nóg vetter wordt maar je wilt je huid tegelijkertijd ook niet uitdrogen. Een gezichtsmasker kan hier goed bij helpen!

Met het juiste gezichtsmasker worden de vette huid en haar onzuiverheden grondig aangepakt zonder de huid te irriteren of uit te drogen.

Dit zijn de beste gezichtsmaskers voor de vette huid:

Glamglow Supermud Treatment (hier te koop voor € 15,90)

Verwen je huid met het luxe GLAMGLOW Supermud Mask, hét perfecte gezichtsmasker voor de vette huid. Dit geavanceerde kleimasker is ontworpen om de probleemhuid te bestrijden en onzuiverheden, onvolmaaktheden en een ongelijkmatige teint aan te pakken.

Het masker wordt gevoed door activated-X houtskool en helpt om vuil en onzuiverheden van de huid te verwijderen. Een mix van zes superzuren, waaronder glycolzuur, salicylzuur en melkzuur, scrubt op milde wijze dode huidcellen weg waardoor er een egale, stralende teint tevoorschijn komt.

La Roche-Posay Effaclar Clay Mask (hier te koop voor € 18,45)

Ervaar een diepe, grondige reiniging met het La Roche-Posay Effaclar kleimasker; een zuiverende formule die over het gezicht glijdt en zichtbaar poriën ontstopt binnen slechts vijf minuten.

Het masker is geschikt voor alle huidtypes maar is vooral geschikt voor de vettige huid die gevoelig is voor acne.

Innisfree Jeju Volcanic Mud Pore Clay Mask (hier te koop voor € 15,99)

Innisfree Jeju Volcanic Mud Pore Clay Mask reguleert de talgproductie, verheldert de teint en vermindert onzuiverheden. Geformuleerd met vulkanische klei van het eiland Jeju, met een absorberende werking waardoor onzuiverheden uit de de poriën worden verwijderd en de talgproductie langdurig in balans wordt gehouden.

Het masker verfijnt de huidtextuur en verheldert de huid voor een gezonde, heldere look. Vrij van minerale olie, ingrediënten met dierlijke oorsprong en kunstmatige geurstoffen.

Garnier Pure Active 3in1 Clay Wash Scrub Mask Oily Skin (hier te koop voor € 6,95)

Dit unieke 3in1 maskertje exfolieert, reinigt en verzorgt de huid. Daarom is het het ideale gezichtsmasker voor de vette huid (met onzuiverheden).

Het werkt als een effectieve reiniger, maakt gebruik van mineraal zink om de huid te ontdoen van onzuiverheden en beschermt tegen toekomstige puistjes, en werkt uitstekend als een scrub met het toegevoegde puimsteen, een natuurlijk exfoliant dat dode huidcellen verwijdert en verstopte poriën ontstopt.

Als masker heeft de formule een mix van witte klei met gladmakende, absorberende eigenschappen, die de huid matteert om glans te verminderen en de teint perfect in balans te brengen.

AXIS-Y Mugwort Pore Clarifying Wash Off Pack (hier te koop voor € 21,99)

Dit wash off maskertje exfolieert en reinigt de huid maar verzorgt, kalmeert en beschermt ze ook tegelijkertijd. Ideaal voor de mensen die naast een vette huid ook nog een last hebben van een gevoelige huid.

Dit maskertje haalt de grootste roodheden meteen weg, kalmeert de huid en zorgt er tevens ook voor dat puistjes sneller uitgedroogd werden zonder de huid te beschadigen. Het masker werkt eigenlijk als een soort ‘reset’ voor de huid en is dus perfect voor een vette huid.

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?