web analytics

De beste haarmaskers voor gekleurd haar

Gekleurd haar moet goed verzorgd worden en dit kun je het best doen met specifieke haarmaskers voor gekleurd haar.

Door alle schade van het kleuren is het zeer belangrijk dat je je de gezondheid van je gekleurde haar optimaal probeert te houden! Dit komt niet alleen de gezondheid maar ook de kleur van je haar ten goede.

Door een haarmasker te gebruiken blijft je haar gezond en kun je lekker lang van je nieuwe kleurtje genieten. Daarom zet ik in dit artikel de beste haarmaskers voor gekleurd haar op een rijtje.

Met deze fijne haarmaskers zit je zeker goed:

haarmaskers voor gekleurd haar van L'Oréal

L’Oréal Professionnel Vitamino Color

Het L’Oréal Professionnel Vitamino Color haarmasker is een van de beste haarmaskers voor gekleurd haar. Het masker heeft een zeer lichte textuur waardoor je haar nadien niet vet of plakkerig aanvoelt.

Dankzij zijn fixerende werking houdt het de kleur in je haar zeer goed vast. Ik heb al gemerkt dat mijn haarkleur véél langer mooi blijft als ik dit masker frequent gebruik.

Het L’Oréal Professionnel Vitamino Color masker is hier te koop voor € 17,45. 

haarmaskers voor gekleurd haar van JOICO

JOICO K-Pak Color Therapy Luster Lock masker

Is je gekleurde haar wat dof of mat geworden en wil je graag dat het weer wat sterker gaat glanzen? Dan is dit Luster Lock maskertje het beste haarmasker voor jouw haar!

Ik heb al gemerkt dat dit echt het beste haarmasker voor gekleurd haar is als je haar wat van zijn levendigheid heeft verloren. Dit masker tovert gelijk alle glans terug in je haar en laat het meteen weer gezonder ogen.

Dit is in mijn ogen dan ook hét beste haarmasker voor rood haar aangezien het rood haar instant doet glanzen en meteen weer een ‘net van de kapper’ look geeft.

Het JOICO K-Pak Color Therapy Luster Lock masker is hier te koop voor € 17,45. 

Elsève haarmaskers voor gekleurd haar

L’Oréal Paris Elseve Color Vive Rapid Restore Mask

Geen tijd om elke dag een haarmasker te gebruiken? Ga dan voor het L’Oréal Paris Elseve Color Vive Rapid Restore Mask. Dit is een soort van hybride haarmasker/conditioner waarmee je the best of both worlds krijgt.

Dit product is ideaal om tussendoor even snel te gebruiken als je weinig tijd of zin hebt in een uitgebreide routine. Niet het meest verzorgende product maar het werkt wel kleurbehoudend waardoor je alleszins geen schade aanricht aan je haar.

Ben je op zoek naar een product dat de kleur niet uit je haar stript én dat ook nog eens snel werkt? Het Elseve Color Vive Rapid Restore Mask is your friend!

Het L’Oréal Paris Elseve Color Vive Rapid Restore Mask kost € 4,99 en is te koop bij Kruidvat

Redken Color Extend Sun masker

Wist je dat je (nieuwe) haarkleur veel sneller zal verdwijnen als je teveel in de zon verblijft? De zon heeft namelijk een zeer schadelijk effect op je haar en zal er voor zorgen dat je je haar doffer wordt en sneller kleur verliest.

Daarom is het zeer belangrijk om je haar goed te beschermen en te verzorgen als je de zon in gaat. Of je nu in België bent tijdens de lente- en zomermaanden of als je op vakantie gaat: preventie is key.

Een fantastisch product hiervoor is het Redken Color Extend Sun masker. Dit masker ruikt echt héérlijk en zorgt voor een optimale bescherming en verzorging voor gekleurd haar. Dit masker is voor mij absoluut onmisbaar als ik op vakantie trek richting de zon.

De producten van Redken zijn te koop bij de Redken kapsalons. 

haarmaskers voor gekleurd haar overzicht

Ik gebruik deze vier haarmaskers echt al een hele tijd, sommige maskers gebruik ik zelfs al járen. Dit zijn in mijn ogen dus echt de beste haarmaskers voor gekleurd haar.

Of je nu op zoek bent naar een product voor kleurbehoud of je zoekt iets voor extra glans, met deze producten zit je wel goed!

Welk haarmasker gebruik jij het liefst? 

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

1 Comment

  1. February 25, 2020 / 1:22 pm

    Joico heb ik ook altijd hele fijne producten gevonden, je hebt er een mooie review over geschreven.
    Zelf gebruik ik eigenlijk nooit een haarmasker..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?